Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| 1 DECEMBRIE LA ALBA IULIA: Gheorge Funar, prezent la Ziua Națională. „Nădăjduim că generația noastră va prinde momentul refacerii României Mari”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
1 DECEMBRIE LA ALBA IULIA: Gheorge Funar, prezent la Ziua Națională. „Nădăjduim că generația noastră va prinde momentul refacerii României Mari”

Fostul primar al orașului Cluj Napoca, Gheorghe Funar a fost prezent la sărbatoarea Zilei Naționale, la Alba Iulia. De altfel un naționalist infocat, Gheorghe Funar nu putea lipsi la cea mai mare sărbătoare a românilor de pretudindeni, în Capitala Unirii.

„Am ajuns aici în Capitala Unirii, la Alba Iulia cu gândul de unitate a românilor și cu dorința de refacere a României Marii așa cum au făcut-o, cu ajutorul lui Dumnezeu, moșii și strămoșii noștrii acum 101 ani. Nădăjduim că generația noastră va prinde refacerea României Mari și aducerea la țara mamă a tuturor teritoriilor românești străvechi de mii de ani pe care le-a lăsat bunul Dumnezeu aici în grădina Maicii Domnului pentru stramoșii nostrii geți”, ne-a declarat Gheorghe Funar.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Lovitură de teatru: Fostul viceprimar, Paul Voicu, a trecut la PSD și candidează pentru Consiliul Local

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lovitură de teatru: Fostul viceprimar, Paul Voicu, a trecut la PSD și candidează pentru Consiliul Local O adevărată lovitură de teatru a avut loc astăzi în politica locală, la depunerea listelor de candidații PSD pentru Primăria și Consiliul Local Alba Iulia. Fostul viceprimar Paul Voicu, care a fost mulți ani mâna dreaptă a lui Mircea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea