// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO: URAAA!!! Avem semafoare în Alba Iulia! Și chiar funcționează!

Da, avem semafoare! Și nu numai că avem semafoare, dar sunt și noi. Totul e nou, chiar și ”butonul” pentru pietoni.

Da, ne bucurăm, pentru că de vreo două luni de zile, în Alba Iulia nu mai funcționa niciun semafor. Fie că erai pieton sau șofer (de bicicliști nu amintim, pentru că în Alba Iulia bicicliști circulă numai pe trotuare), erai obligat la un maximum de atenție în intersecțiile aglomerate.

Ba mai mult, pe B-dul 1 Decembrie 1918 în locul semafoarelor, la trecerea pentru pietoni, funcționa, la un moment dat, un afiș, scris cu marker.

Multumim, atât pietonii cât și șoferii din orașul de jos!

4 Răspunsuri la FOTO: URAAA!!! Avem semafoare în Alba Iulia! Și chiar funcționează!

 1. HH 17.08.2018 la 17:55

  Da, mulțumim, s-au mișcat foarte repede în două luni le-au reparat ! Chiar le pasa de noi cetatenii !

 2. Ics 18.08.2018 la 8:12

  Sa vedem partea pozitivă din toata povestea asta. Munca dezastruoasă a instructorilor auto. Regula priorității de dreapta e cunoscută de cel putin 10 procente dintre conducătorii auto. Semafoarele imbecilizeaza soferii. Omoară vigilenta la volan.

 3. Ygrec 18.08.2018 la 17:52

  Vrei sa spui de cel mult 10 %!

 4. persiflică 19.08.2018 la 11:33

  Cum ar trebui să funcționeze sistemul acustic pentru nevăzători? Am mari dubii despre instalarea corectă a semafoarelor din centrul municipiului Alba Iulia. Apăsați butonul.