Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO, UPDATE| Spargere la o casă de schimb valutar din centrul municipiului Alba Iulia. Autorii și-au luat țeapă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În noaptea de vineri spre sâmbătă o bandă de hoți a dat spargerea la spargere casa schimb valutar01casa de schimb valutar din holul magazinului ”Unirea”, din centrul municipiului Alba Iulia.

Potrivit IPJ, din primele cercetări, se pare că hoții au intrat prin efracție, prin magazinul Tiporex, care se află lângă casa de schimb valutar. Autorii spargerii nu s-au ales cu nimic, proprietarii nereclamând dispariția de bani sau de obiecte. Se pare că proprietarul casei de schimb valutar nu a lăsat bani în casă, iar autorii nu au fost interesați de pixuri, caiete și alte bunuri aflate în magazinul Tiporex.

Sesizarea s-a făcut prin 112, la ora 9.00. La fața locului s-a deplasat și o echipă de polițiști care conntinuă cercetările pentru identificarea autorilor.

UPDATE: Autorii spargerii au ”forțat” ușa magazinului Tiporex și au spart un perete de rigips, pentru a intra în casa de schimb valutar.

Banii erau într-un seif care nu a putut fi deschis. Prima persoană care a ajuns la locul faptei este persoanlul angajat al casei de schimb valutar. La câteva secunde ar fi ajuns și personalul magazinului Tiporex, cele două bussinesuri începându-și activitatea sâmbătă dimineața, probabil, la aceleași ore.

Peretele care a fost spart va fi înlocuit, probabil, cu o structură metalică. Amebele unități sunt închise sâmbătă, 28 februarie. Cercetările polițiștilor au durat peste 3 ore, la fața locului, și continuă până la prinderea autorilor.

Șocul la vederea peretelui spart a fost atât de puternic încât tânăra care lucra la casa de schimb valutar ar fi izbucnit în plâns.

Întrebată despre suma de bani aflată în seif, angajatul casei de schimb valutar a spus că nu contează, iar banii au fost transportați.

Proprietarul imobilului vizat a fost anunțat la scurt timp.

[nggallery id=82]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea