Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, UPDATE | ACCIDENT rutier la Sântimbru: 3 victime, dintre care una încarcerată, după o coliziune între 3 autovehicule

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Detașamentul de pompieri Alba Iulia a intervenit, luni după-amiază, cu 3 autospeciale și 3 ambulanțe, la un accident rutier produs pe DN1, pe raza localității Sântimbru.

Potrivit ISU Alba sunt 3 persoane rănite, dintre care una este încarcerată, dar conștientă, după o coliziune între 3 autovehicule.

Evenimentul rutier s-a produs în apropiere de Hotelul Astoria (km 387). În zonă traficul se desfășoară cu dificultate.

UPDATE 1: Potrivit IPJ Alba, în accident sunt implicate două autoturisme și un microbuz de trasnport persoane. Șoferul unui autoturism ar fi pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism, după care cu microbuzul.

În urma impactului, trei persoane, două din primul autoturism și o alta din microbuz, au fost rănite. Se pare că toate persoanele au suferit leziuni ușoare.

UPDATE 2: În zona accidentului traficul a fost reluat pe ambele sensuri.

UPDATE 3: ”La data de 13 noiembrie, în jurul orei 15.30, pe DN 1, în afara localității Sântimbru, un bărbat de 79 de ani, din municipiul Blaj, în timp ce conducea un autoturism, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani, din Alba Iulia. În urma impactului, primul autoturism a fost proiectat într-un microbuz condus de un bărbat de 35 de ani, din localitatea Galda de Jos. În urma accidentului, conducătorul primului autoturism şi o femeie de 76 de ani, pasageră în autoturismul condus de acesta precum şi un bărbat de 53 de ani, din Alba Iulia, pasager în microbuz, au suferit leziuni corporale uşoare. Cercetările sunt continuate”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

[nggallery id=4851]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea