FOTO: Unitate “SMURD” contra gerului, de tip TDL, pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia

*Numeroşi albaiulieni s-au încălzit cu ceai cald şi şi-au măsurat glicemia, la cortul amenajat de TDL pe Bulevardul Transilvaniei

 Sub egida  “Nouă ne pasă”, un cort pentru a oferi un minim de atenţie cetăţenilor expuşi la temperaturile joase (geroase)  de afară a fost amenajat joi, 5 decembrie, de TDL Alba Iulia pe Bulevardul Transilvaniei, unde cei care au trecut pe acolo s-au putut încălzi şi bea un ceai fierbinte, dar şi să-şi măsoare glicemia. 

 Albaiulienii aflaţi joi după-amiaza în zona BCR, pe Bulevardul Transilvaniei dornici să se încălzească şi să se apere de frig au avut soluţia. Tinerii democrat-liberali din Alba Iulia s-au gândit la cei expuşi la frig, iar sub deviza „Nouă ne pasă” au amplasat un cort pentru a veni în sprijinul lor. Aceştia au oferit oamenilor ceai fierbinte şi le-au măsurat gratuit glicemia celor care au dorit. Potrivit TDL, peste 250 de persoane au trecut pe la cortul lor, beneficiind de cele oferite.

Aceasta este doar o primă acţiune din programul „Nouă ne pasă” iniţiat nu demult de tinerii din PDL Alba Iulia. „Ne propunem ca pe viitor să avem diverse acţiuni umanitare, cum ar fi: în primăvară – măsurarea tensiunii, acţiune de ecologizare, etc.”, ne-a declarat Bogdan Păunescu, preşedintele TDL Alba Iulia.

[Gallery not found]

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325

15 Comentarii

Blabla 6 decembrie 2013 at 11:05

ce chestie.. in alba ii primar PDL de 20 de ani si voi vb , de locuri de munca trezitiva!!!!!!!!!!!

k 6 decembrie 2013 at 11:15

Indopati-i pe prosti cu ceai indulcit si mai apoi luati-le glicemia… Asa ceva numai pedelistilor tampiti putea sa le treaca prin cap.

ghita ciobanu 6 decembrie 2013 at 14:59

foarte tare fratica, asta da treaba pedelista

Mos Crăciun BKL 6 decembrie 2013 at 12:01

Rău ii sa fi prost da oricum vad ca , prostia e la moda la noi 😉
In fine sa ne Înțelegem au fost doua lucruri total diferite , ceaiul a fost dat fiindcă afara erau minus 4 grade cel puțin si glicemia a fost luata trecătorilor tocmai pentru faptul ca oriunde in România dacă mergi sa iti faci un simplu test de glicemie pe lângă faptul ca te programează peste minim câteva zile mai si costa , asta in cazul in care nu iti permiti Testere si aparatul in sine care sunt un pic cam neacsibile populației

PS ceaiul poate sa fie băut si fără zahăr !!!!! Chiar e indicat

Asa ca dragul meu care sigur defapt ce sigur sunt convins ca nu esti decât penelistul cu pene de serviciu care arunca cu , comentarii hai pa dute defapt nu continua sa scrii fiindcă atât poti , lasa pe cei câte chiar doresc sa ajute sa o facă indiferent cum o fac CONTEAZĂ CA FAC CEVA PENTRU ALBA IULIA ( altceva decât betiii in diferite locații )
HAVE FUN READING THIS 😉

Andreea 6 decembrie 2013 at 12:24

De unde stii tu ca era ceaiul indulcit???? Asa ceva numa unui USL-ist tampit putea sa-i debiteze mintea 🙂 Decat sa arunci numai comentarii aiurea…mai bine du-te tu si bea un ceai indulcit, apoi fa-ti un glucotest 😉

k 6 decembrie 2013 at 13:27

Pana una alta v-a debitat voua pedelistilor tampiti mintea sa faceti asa ceva inaitea alora de la usele… Si apropo… ceaiul este indulcit ! Cine nu crede poate trece pe la cortul vostru sa se convinga pe pielea lui.

free Jiji 6 decembrie 2013 at 13:04

Problema e ca dureaza vreo 15 min ca acel ceai sa-si faca efectul sau mai exact acel zahar sa afecteze testul :), dar bineinteles postaciii platiti de USL gandesc pe termen foarte scurt, ca si conducatorii lor

Cristi 6 decembrie 2013 at 13:49

Zaharul era separat, dar totusi pentru incultura ta, ca acel zahar sa intre in sange, dureaza un minim de 15 min, pe langa faptul ca multa lume servea ceaiul dupa ce isi testau glicemia, dar apropo, spune-mi te rog tu din ce organizatie faci parte si ce actiuni ati gandit sa va aduceti aportul in aceasta societate, ca de criticat esti foarte bun sau daca nu faci parte si doar comentezi pe toate gardurile, dute frate si vezi-ti de treaba ta si nu mai comenta aiurea pentru 20 de lei.

gelik 6 decembrie 2013 at 14:57

Are PD-L-ul organizatie de tineret? Oau! Nici nu stiam. Cum de i-o fi lasat Hava sa iasa si ei din gaoace?

colonelu' gogu 6 decembrie 2013 at 16:32

stati linistiti ca ceaiul nu e dulce pt ca pedelistii la cat de hoti sunt iti fura si zaharul din ceai

free Jiji 6 decembrie 2013 at 17:10

Tu vorbesti de PDL, pe cand Victor Ponta și Liviu Dragnea nu le pasă că economia se prăbușește, că locurile de muncă se reduc, iar puterea de cumpărare scade ca urmare a creșterilor de prețuri. Singura lor preocupare este satisfacerea clientelei politice prin sufocarea mediului privat și a românilor cu taxe și impozite, implicit a noastra, a tuturor, inclusiv a ta jegule, ia zi cati bani iei sa fi non stop pe ziare sa comentezi orice articol?

k 6 decembrie 2013 at 19:02

REALIZARILE LUI BOC / BASESCU / UDEREA – PENTRU A FI ADAUGATE PE CORTUL PEDELEULUI IN COMPLETAREA REALIZARILOR ATRIBUITE USL-ULUI:

• TVA de 24% !
• SALARII MAI MICI CU 25% !
• DOCTORII AU PLECAT IN MASA DIN ROMANIA IN 2011 !
• IN SPITALE MUREAU BOLNAVII DE CANCER PE CAPETE DIN CAUZA CA NU ERAU MEDICAMENTE !
• COTIZATIE OBIGATORIE LA FONDUL DE PENSII PRIVATE – INTRE TIMP O MARE PARTE DIN BANII COTIZATI DE IMBECILII DE ROMANII AU DISPARUT FARA CA CINEVA SA CONTROLEZE !
• SOMAJ DE 8% !
• EURO AJUNGE IN MARTIE 2012 LA 4,8 LEI IAR CAND A PLECAT TARICEANU ERA 3,8 LEI ! – ASTA DA REALIZARE MAREATA SA REUSESTI SA DEVALORIZEZI MONEDA NATIONALA CU ~20 % !
• 8 MIL. DE LEI CIORDITI DE ELENA UDREA LA GALA BUTE !

ETC ETC ETC…

ASTEA NU LE PUNETI PE CORT BAI HOTILOR ?

ETC ETC ETC…

Carcotasul 6 decembrie 2013 at 20:15

De ce puneti acronimul SMURD pe o prostie. Intinati o institutie. Autoarea articolului cred ca nici nu stie ce inseamna.

Albanezul 6 decembrie 2013 at 23:26

Sunt PROST dar cand ma uit in jur prind curaj

free Jiji 8 decembrie 2013 at 18:19

Esti prost deobicei, ti-am urmarit putin comentariile la toate articolele din acest ziar, postaci jalnic ce esti.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...