Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Unde a fost găsită de jandarmi femeia dispărută din Baia de Arieș: Era confuză și a avut nevoie de ambulanță

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO| Unde a fost găsită de jandarmi femeia dispărută din Baia de Arieș: Era confuză și a avut nevoie de ambulanță

După aproximativ 8 ore de căutări, femeia din Baia de Arieș dată dispărută în seara zilei de 16 aprilie, a fost găsită ieri în jurul orei 21.00 de către jandarmi din cadrul Detașamentului 4 Jandarmi Câmpeni.

În urma unui apel, au fost infomați că aceasta a fost văzută pe malul unei văi, loc în care a și fost identificată. Ulterior, aflându-se într-o stare de confuzie, a fost condusă la secția de poliție de unde a fost preluată de către un echipaj de Ambulanță.

La data de 16 aprilie 2022, în jurul orei 20.40, Poliția Orașului Baia de Arieș a fost sesizată de către un tânăr din oraș, cu privire la faptul că mama sa, NICULA MANUELA, de 47 de ani, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Prezența unei ursoaice cu pui, semnalată marți, în zona pădurii Mamut din Alba Iulia: Goane de alungare, efectuate zilnic dimineața și seara. Recomandări pentru populație

Ziarul Unirea

Publicat

în

Prezența unei ursoaice cu pui, semnalată marți, în zona pădurii Mamut din Alba Iulia: Goane de alungare, efectuate zilnic dimineața și seara. Recomandări pentru populație Prezența unei ursoaice cu pui în zona pădurii Mamut a fost semnalată marți pe site-ul Primăriei Alba Iuliu. Goane de alungare sunt efectuate zilnic dimineața și seara.  Citește și: AVERTIZARE […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea