Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Undă verde pentru construirea Secției de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia. A fost semnat contractul de finanțare în valoare de peste 17 milioane de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Undă verde pentru construirea Secției de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia: a fost semnat contractul de finanțare în valoare de peste 17 milioane de lei.

Reprezentanții CNI au semnat luni, 3 februarie 2020 în prezența domului Ion Ștefan, ministrul lucrărilor publice, dezvoltării și administrației, contractul de finanțare, în valoare de peste 17 milioane de lei, a Construirii Secției de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Secția de Psihiatrie de la Spitalul Județean din Alba Iulia va fi o construcție nouă, cu un regim de înălțime subsol + parter + 2 etaje cu o suprafață totală de peste 3.400 mp.

Subsolul va adăposti arhiva spitalului și spațiile tehnice, parterul va fi dedicat ambulatoriului de specialitate, etajul I va fi dedicat secției de femei (nevroze și psihoze) cu un total de 25 de paturi, iar etajul 2 va fi dedicat secției de bărbați (nevroze și psihoze) cu un total de 25 de paturi.

Valoarea totală a contractului este de 17,6 milioane lei.

”Sunt optimist în ceea ce privește finalizarea cât mai rapidă a acestei investiții. Termenul de finalizare a lucrărilor ar fi de 36 de luni, dar sperăm ca acest constructor să se mobilizeze și să finalizeze mai repede lucrarea, de această investiție depinzând următoarele lucrări în care acum este secția de psihiatrie”, a declarat pentru ziarulunirea.ro Ion Dumitrel, Președintele CJ Alba.

Licitația a fost organizată de Compania Națională de Investiții, iar constructorul care se va ocupa de realizarea lucrărilor este Tobimar Construct S.R.L.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Biserica de lemn din Ghioncani, construită în 1878, a ars în totalitate în Noaptea de Înviere

Bogdan Ilea

Publicat

în

Biserica de lemn din Ghioncani, construită în 1878, a ars în totalitate în Noaptea de Înviere În Noaptea de Înviere, biserica de lemn din Ghioncani construită în 1878, comuna Întregalde a ars în totalitate. Din fericire, nu există victime omenești. Potrivit IPJ Alba, Inspectoratul de Poliție Județean Alba a fost sesizat, prin 112, cu privire […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea