Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

FOTO| Un tânăr corporatist care lucra la Nokia Timișoara s-a aruncat în gol de la fereastra biroului

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un tânăr corporatist care lucra la Nokia Timișoara s-a aruncat în gol de la fereastra biroului

Un corporatist de la Nokia s-a aruncat în gol în această seară de la etajul 5 al clădirii de pe Splaiul Nicolae Titulescu din Timişoara.

A plonjat în gol după ce s-a negociat cu el o posibilă renunțare, mai mult de un sfert de oră. Bărbatul a deschis fereastra biroului în care se afla, s-a urcat pe un scaun, apoi pe pervaz și s-a aruncat.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Este vorba de un tânăr de 38 de ani. Înainte să sară pe fereastră, a stat o vreme în geam, motiv pentru care colegii au sunat la 112. Tot ei povestesc că în timp ce un polițist din echipajul ajuns primul la fața locului încerca să îl convingă să se întoarcă în încăpere, a coborât de câteva ori de pe scaun, dar în final, s-a urcat din nou pe fereastră și s-a aruncat. Momentul a coincis cu sosirea la fața locului a unei autospeciale cu scară a pompierilor.

În zonă au sosit mai multe echipaje de pompieri şi poliţie. Doi membri ai echipajelor SMURD au încercat să îl resusciteze pe sinucigaș, dar în final medicii au fost nevoiți să declare decesul acestuia. Zona a fost izolată. De asemenea a mai sosit o ambulanţă care a acordat primul ajutor unei colege de serviciu a bărbatului, căreia i s-a făcut rău în interiorul clădirii.

Poliţiştii criminalişti au început cercetările la faţa locului, unde a sosit și o echipă de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiş, condusă de directorul instituției, Pavel Kasai care a început o altă anchetă, în paralel cu cea a oamenilor legii.

Sursele EVZ arată că bărbatul era căsătorit, avea doi copii mici și suferea de depresie.

Sursa foto: Pressalert

sursa: evz.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Legea mirosurilor te poate lăsa fără bani în portofel! Amenzi de 30.000 de lei pentru cei care stau la bloc pentru mirosul de mâncare gătită!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Legea mirosurilor te poate lăsa fără bani în portofel! Amenzi de 30.000 de lei pentru cei care stau la bloc pentru mirosul de mâncare gătită! Inițiatorii legii mirosurilor au explicat cum pot fi trași la răspundere cei care stau la bloc, în cazul în care ceilalți locatari se plâng de mirosul de mâncare gătită. Legea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea