FOTO| Un nou viceprimar la Alba Iulia: Gabriel Lupea, validat pe locul rămas vacant după demisia lui Gabriel Pleșa. Cine este tânărul liberal

FOTO| Un nou viceprimar la Alba Iulia: Gabriel Lupea, validat pe locul rămas vacant după demisia lui Gabriel Pleșa. Cine este tânărul liberal

Consiliul Local al municipiului Alba Iulia s-a reunit astăzi, 27 februarie 2020, în şedinţă ordinară pentru învestirea noului viceprimar, după ce în urmă cu câteva săptămâni, Gabriel Pleșa a demisionat din funcție.

Un alt Gabriel va ocupa funcția de viceprimar, este vorba despre Gabriel Lupea, un vechi liberal, învestit astăzi în funcția rămasă vacantă după demisia lui Gabriel Pleșa.

ELIT

Gabriel Lupea a fost validat astăzi, 27 februarie, cu un număr de 13 voturi, în funcția de viceprimar al municipiului Alba Iulia în urma voturilor consilierilor locali.

Învestirea viceprimarului ar fi trebuit să aibă loc în ședința de CL din data de 18 februarie, când au fost învestiți în funcție doi consilieri locali, ocupând astfel pozițiile rămase vacante după plecările lui Gabriel Pleșa și Emil Popescu, dar liberalii nu s-au putut pune de acord cine să ocupe această funcție, astfel că au amânat procesul până la o nouă ședință.

După plecarea lui Gabriel Pleșa la USR, s-au vehiculat mai multe nume pentru funcția de viceprimar al Municipiului Alba Iulia, printre care și al lui Marius Costinaș, dar liberalii din Alba, au optat în cele din urmă pentru alegerea lui Gabriel Lupea ca reprezentant al PNL pentru funcția de viceprimar.

Absolvent al Facultății de Drept din Alba Iulia și al Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, Gabriel Lupea, a fost vicepreședintele organizației de tineret al PNL Alba Iulia, iar mai apoi președintele TNL Alba Iulia.

Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor, oricare ar fi durata lor, vine ora răsplatei” este motto-ul afișat pe contul proaspătului viceprimar al orașului.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...