// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO: Un nou ansamblu rezidențial se construiește în Alba Iulia. Cu cât se vinde o casă la cheie, cu toate utilitățile incluse

Un om de afaceri construiește un ansamblu rezidențial în Alba Iulia, care propune duplexuri la cheie. Întins pe o suprafață totală de aproximativ 1.500 de metri pătrați, – ”Estrada Residence” se află poziționat într-o zonă liniștită din interiorul orașului și are toate utilitățile incluse – energie electrică, rețea apă, canalizare și gaz. Locuințele sunt puse spre vânzare la prețul de 96.000 de euro, negociabil, suprafața utilă fiind 120 de metri pătrați, iar plata se poate face și în rate.

Dezvoltatorul imobiliar construiește șase duplexuri (12 locuințe) pe strada Barbu Ștefănescu Delavrancea, cartier ”Chip” din Alba Iulia, iar primele au fost puse spre vânzare.

În ceea ce privește împărțirea, o locuință dispune de un hol, living cu bucătărie, o baie și cameră tehnică la parter, iar la etaj trei camere și încă o baie. Bucătăria și livingul se află într-o arie comună, spațioasă și luminată, cu ușă de geam termopan de mari dimensiuni, și au ieșire în spatele casei, pe terasă. Tot la parter, există și încălzire în pardoseală, fiind montat pe toată suprafața utilă parchet de opt milimetri.

Ușile interioare sunt din lemn, geamurile termopan sunt tot din lemn stratificat, iar scara interioară, cu balustradă, a fost placată cu lemn. Fiecare locuință este dotată cu centrală termică proprie. Referitor la structura de rezistență, aceasta este din beton armat, zidăria din BCA de 25 de centimetri, iar izolația din polistiren de 10 centimetri.

Gardul din fața casei a fost realizat din gabion de piatră, iar porțile din lemn lambriu. Suprafața totală a unei case este de 210 metri pătrați, cu 120 de mp utili  de constructie(pe ambele nivele). Amprenta la sol a fiecărei case se întinde pe 75 de metri pătrați.

De asemenea, spațiul din curte va fi pavat cu piatră cubică și însămânțat cu iarbă, astfel încât locuința să fie finalizată, la cheie, în momentul în care cumpărătorul vrea să se mute. În curte este loc de parcare pentru cel puțin o mașină, iar în vecinătatea spațiului verde va fi amenajată o alee, de la intrare până în spatele casei, la terasă.

Prețul de 96.000 de euro este negociabil (800 de euro mp), iar plata se poate face prin programul ”Prima Casă” sau în rate, pe doi ani, după ce se achită jumătate din sumă.

Dintre cele șase duplexuri, unul este finalizat și poate fi ocupat în următoarea perioadă, alte patru sunt ridicate și se fac finisajele. În cazul ultimului duplex, este turnată fundația. În funcție de cerințele cumpărătorilor, locuințele pot fi personalizate.

Dezvoltatorul pune la dispoziția celor interesați numărul de telefon 0744.510.902 pentru mai multe informații.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Răspunsuri la FOTO: Un nou ansamblu rezidențial se construiește în Alba Iulia. Cu cât se vinde o casă la cheie, cu toate utilitățile incluse

  1. dolfi 18.04.2018 la 21:02

    da’ ce-i cu pretul asta nene, preparati voi in bucatarie BCA-ul si betonul dupa retete proprii!? Plus ca terenul e prea mic.

  2. Dorin 19.04.2018 la 11:54

    800 euro/mp suprafata constructie desfasurata nu mi se pare mult ; terenul intradevar este cam mic .