Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Un echipaj SMURD de la ISU Cugir s-a luptat 3 ore cu nămeții pentru a transporta un bărbat din satul Mugești, la spital

Ziarul Unirea

Publicat

în

SMURD Cugir a fost solicitat, vineri, 26 ianuarie 2017, în jurul orei 14.20 să intervină pentru a acorda asistență medicală de urgență în satul Mugești, aflat la o distanță de 20 km față de orașul Cugir, într-o zonă montană greu accesibilă.

Pacientul R.D. în vârstă de 63 ani, cunoscut în antecedente cu afecțiuni cardiace, diabet zaharat insulino-necesitat, la momentul anamnezei acuza: dispnee pe repaus, valori mărite ale tensiunii arteriale, parestezie la nivelul membrelor superioare, edem glotic, hemoptizie, verij, cefalee. Acesta a fost transportat la Spitalul Cugir pentru a beneficia de investigații medicale amănunțite.

smurd cugir 2

Intervenția a durat puțin peste 3 ore din cauza condițiilor grele – drum forestier greu accesibil și înzăpezit. Echipajul SMURD a intervenit în colaborare cu SVSU Cugir, accesul la pacient făcându-se cu un autovehicul 4×4 pregătit pentru condiții grele de drum.

[nggallery id=3313]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată la Livezile: Intervin pompierii cu o autospecială

Bogdan Ilea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Livezile: Intervin pompierii cu o autospecială Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit vineri, în jurul orei 11:30, în com. Livezile, Valea Răchișului. Au intervenit pompierii cu o autospecială. Detașamentul de pompieri Aiud intervine pentru localizarea și stingerea unui incendiu de vegetație uscată în com. Livezile, Valea Răchișului. Revenim cu amănunte. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea