Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO: Un cugirean face show alături de Loredana! Loredana Groza! Daniel este dansatorul preferat al divei

Bogdan Presecan

Publicat

în

Daniel Hekkel din Gugir si Loredana Groza 2Numele său de scenă este Daniel Hekkel, este din Cugir și împlinește 23 de ani în septembrie. În anul 2009 a absolvit Colegiul National „David Prodan” din Cugir, iar în prezent este student la Facultatea de Drept din cadrul Universității “1 decembrie 1918” din Alba Iulia.

Daniel nu este însă un tânăr obișnuit. De mic a fost atras de dans și de muzică, însă a știut că talentul trebuie susținut și cultivat prin multă muncă. Astfel, încă din clasa I a început să facă gimnastică si dans, sub indrumarea doamnei antrenoare Monica Cîmpean de la Clubul copiilor si elevilor din Cugir. Începând din perioada liceului a început să își câștige singur bani, ca și animator sau instructor de dans.

Si cum orice poveste de succes se leagă mereu de numele celui care descoperă și promovează un talent, în cazul lui Daniel Groza (numele real) reușita se leagă de Alexandru Stanciu, un renumit coregraf în țară, fondator și conducător al Școlii de dans Moty Dance.

“Fără susținerea lui și increderea pe care a avut-o în mine nu aș fi fost astazi aici”, a declarat Daniel Groza pentru ziarul “Unirea”.

Perseverența și pasiunea pentru această artă l-a mânat pe Daniel Groza spre București, locul unde știa că se poate cu adevărat afirma. Și la doar un an de când s-a mutat în capitală, cugireanul a ajuns cel mai important dansator din trupa Loredanei, alături de care participă la toate spectacolele divei, în toată țara.

Daniel a fost repede remarcat și, după o perioadă în care a dansat în cele mai pretențioase cluburi din București, a fost angajat în mai multe proiecte, ca dansator pentru artiști în vogă precum Simona Nae, Viorica de la Clejani, Cornelia si Lupu Rednic, Adora, Cabron, Kat DeLuna și alții.

Recent, cugireanul a fost protagonistul unui articol în presa mondenă, care a publicat imagini foto și video din cadrul unui spectacol al Loredanei, în care, la un moment dat, diva și Daniel, mimau artistic scene sexuale.

sursa forto: facebook


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 28 IUNIE – 4 IULIE 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 28 IUNIE – 4 IULIE 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Exorcism / Exorcism: Mântuirea Avanpremiera Regia: Joshua John Miller Cu: Russell Crowe, Sam Worthington, Samantha Mathis, Adam Goldberg, David Hyde Pierce Gen Film: Thriller Durată: 98 min Rating: N 15 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea