Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Un băiețel de 6 ani, câștigătorul concursului organizat de Jandarmeria Alba, de Ziua Copilului: A participat pentru că și-a dorit „să vadă jandarmii”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Raul, un băiețel de 6 ani din Alba Iulia, preșcolar la Grădinița ”Dumbrava Minunată”, este câștigătorul concursului organizat de Jandarmeria Alba de Ziua Copilului.

Miercuri, 10 iunie 2020, micuțul a fost vizitat de jandarmii din Alba care i-au înmânat cadoul și l-au felicitat.

”Astăzi l-am cunoscut pe Raul. Băiețelul are șase ani, este la Grădinița Dumbrava Minunată din Alba Iulia și este unul dintre câștigătorii concursului organizat de Ziua Copilului.

A participat la concurs deoarece și-a dorit „să vadă jandarmii”, iar în urma aprecierilor primite pentru desenul realizat, Raul a obținut chiar locul întâi.

Astăzi jandarmii i-au făcut o vizită, pentru a-i oferi premiul binemeritat. Felicitări!”, au scris reprezentanții instituției pe pagina de facebook.

Concursul a fost organizat de 1 iunie, Ziua Internațională a Copilului, jandarmii dorind să își arate și ei recunoștința pentru zâmbetele sincere pe care copiii le poartă și pentru bucuria pe care o exprimă prin fiecare gest. De ziua Jandarmeriei Române, prin desenele create, copilașii le-au arătat la rândul lor că munca pe care o depun jandarmii alături de celelalte structuri implicate este apreciată chiar și de cei mai mici.

Concursul a presupus ca, orice copil de nivel preșcolar, care dorește să participe, să realizeze un desen cu tema: „Împreună pentru o viață mai bună, lipsită de primejdii! „.

Primii 3 copii ale căror desene au fost cele mai apreciate (alese în baza numărului de aprecieri primite până în data de 01.06.2020, ora 10.00) au primit VIZITA JANDARMILOR ȘI CADOURI, în semn de apreciere.
De asemena, toate desenele create de cei mici au fost expuse în instituție, pentru a fi admirate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea