FOTO| Un absolvent al Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, desemnat cel mai politicos și manierat elev. A fost premiat unicul reprezentat al promoției care a instituit tradiția, în vârstă de 93 de ani

Un absolvent al Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia a fost desemnat cel mai politicos și manierat elev și a fost premiat unicul reprezentat al promoției care a instituit tradiția, în vârstă de 93 de ani.

Absolventul Vasile Cinar a fost desemnat de colegii de promoție drept cel mai politicos și manierat elev, acesta primind premiul de onoare instituit de promoția a XIX-a a fostului Liceu Militar Mihai Viteazul (1937 Târgu Mureș – 1945 Timișoara).

ELIT

Premiul a devenit tradiție în colegiul militar și a fost oferit de către unicul reprezentat al promoției, rămas în viață la 93 de ani, avocat Corneliu Buchholzer.

Pe diplomă stă scris mesajul: „Dragă absolvent (ă), Acest premiu (modest), îți este acordat ca răsplată dar și ca stimulent, pentru faptul că ai fost votat (ă), de către colegi, ca fiind cel mai politicos și mai manierat din promoție, acum când asemenea persoane sunt o „rara avis”, cum a considerat eseistul Andrei Pleșu. Premierea a fost inițiată de promoția XIX a fostului Liceu Militar Mihai Viteazul (1937 Târg Mureș – 1945 Timișoara) și încearcă să devină tradiție”.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...