Rămâi conectat

Sport

FOTO: „U” Cluj – Metalurgistul Cugir 3-2 (1-1), într-un joc de verificare | Test util cu „șepcile roșii”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir a susținut cel mai important joc de verificare al iernii, în deplasare cu divizionara secundă „U” Cluj, formație pregătită de fostul unirist Adrian Falub.

O confruntare interesantă, în care vizitatorii au dat o replică bună „șepcilor roșii”, În distribuția oaspeților a debutat nou-venitul Mierlici (ex-Metaloglobus și CSM Reșița), cugirenii renunțând la spaniolul Jimenez

Scorul a fost deschis de Gavra (15), iar Dohotariu (33) a egalat cu capul după un corner executat de M. Neagu. La pauză scorul a fost egal, însă studenții s-au desprins prin Barbu (50, dintr-un penalty ușor acorda) și Mailat (61), ultimul cuvânt pe tabelă avându-l Dicu (83).

Metalurgistul: R. Anton – Dohotariu, I. Grozav, Șt. Radu, Vitinha – Șaucă, M. Neagu, Mierlici (Metaloglobus), Dicu, P. Păcurar, M. Lupu; rezerve G. Goronea, Șuteu, Contra, Casian, Cocan, Itu. Antrenor Lucian Itu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

ACS Tg. Mureș – CSU Alba Iulia 0-0, într-un meci amical | Remiză albă și repetiție pentru duelul cu Unirea Ungheni

Dan HENEGAR

Publicat

în

ACS Tg. Mureș – CSU Alba Iulia 0-0, într-un meci amical | Remiză albă și repetiție pentru duelul cu Unirea Ungheni CSU Alba Iulia a remizat alb în jocul de verificare disputat în deplasare cu ACS Tg. Mureș, partidă în care antrenorul Alin Minteuan a mizat, în prima parte, pe jucătorii neutilizați în primul unsprezece […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea