Rămâi conectat

Societate

FOTO: Tudor Gheorghe i-a încântat pe albaiulieni cu spectacolul „Ce-am avut şi ce-am pierdut”

Alexandra Mates

Publicat

în

Maestrul Tudor Gheorghe le-a cântat şi i-a încântat pe albaiulienii care au ales să meargă la spectacolul din această seară. Concertul intitulat „Ce-am avut şi ce-am pierdut” face parte din turneul naţional început de marele artist în luna februarie şi care se va încheia la sfârşitul acestei luni.

Timp de două ore, albaiulienii prezenţi la spectacol au fost fascinaţi de inegalabilul talent muzical şi oratoric al lui Tudor Gheorghe. Umorul fin şi vocea deosebită a artistului au făcut ca seara să fie una de neuitat atât pentru cei care l-au văzut pe maestru pentru prima dată, cât şi pentru cei familiarizaţi cu spectacolele lui.

Concertul este bazat pe opera poetului Marin Sorescu, transpusă în interpretarea maestrului Tudor Gheorghe. Celebrul artist a fost acompaniat de un taraf compus din: Virgil Iordache (vioară), Floricel Gheorghe (ţambal), Liviu Preda (braci), Ionel Feraru (contrabas).

Pe parcursul carierei sale, Tudor Gheorghe a lansat peste 25 de albume şi a susţinut numeroase spectacole în ţară şi străinătate. Totodată, a jucat în foarte multe spectacole de teatru, mai ales la Teatrul Naţional din Craiova.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Societate

Cultură Educație

ASTĂZI: Începe simularea examenului de Bacalaureat 2024. Participă peste 146.000 de elevi

Ziarul Unirea

Publicat

în

ASTĂZI: Începe simularea examenului de Bacalaureat 2024. Participă peste 146.000 de elevi Elevii de clasa a XII-a şi a XIII-a seral încep astăzi, 4 martie, simularea examenului de Bacalaureat. Simularea se va organiza în peste 1.320 de unităţi de învăţământ şi va implica participarea a peste 146.000 de elevi. Citește și: BACALAUREAT 2024: Modele de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea