Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Trei zile de dansuri urbane la Alba Iulia

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Între 3 şi 5 august a avut loc, în sala de sport a Universităţii 1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, evenimentul Workshop Alba Iulia”, organizat de şcoala de dans Wish Dance Steps în colaborare cu Liga Studenţilor din Alba Iulia.

În prima zi, cursanţii fiind curioşi şi încântaţi de prezenţa lor acolo, au dat tot ce au putut la cele 3 cursuri, începand cu Locking, ţinut de Alex din Reghin, urmat de Popping, ţinut de Flaviu din Vatra Dornei şi B-Boying, ţinut de E.B. şi Radu din Cluj Napoca. Participanţii s-au distrat cât au putut, dar totodată au muncit cu seriozitate.

Cunoscându-ne mai bine, am început să socializăm cât mai mult, am început să fim tot mai naturali, să vorbim mai liber şi implicit, să ne simţim din ce în ce mai bine atât la cursuri cat şi în afara acestora”, povesteşte unul din participanţi.

Fiind încântaţi de ceea ce au învăţat la cursuri, tinerii au profitat de seara incendiară din spaţiile Ryma, demonstrându-şi experienţa în dans, dar şi cunoştinţele dobândite în timpul workshopurilor.

A doua zi, obosiţi şi cu febră musculară, au început cu un curs de Hip Hop, ţinut de Andy din Baia Mare, cursul fiind extraordinar şi plin de energie. Au urmat apoi susţinerea ultimelor cursuri de Dancehall cu Sora din Alba Iulia, respectiv Krump cu RZA din Alba Iulia. După ce programul normal s-a terminat, instructorii s-au simţit atât de bine predând, încât au mai adaugat 3 cursuri: House cu Andy şi Alex, Hip Hop cu Blu Panda şi B-Boying cu E.B.

A treia zi, a fost programat un curs surpriză, alături de Adriana Băbău (din trupa Calliope), ea fiind încântată să împărtăşească 5 stiluri de dans sportiv (jive, cha-cha, bachata, samba, lambada).

Evenimentul s-a încheiat cu o dezbatere, în cadrul căreia toţi dansatorii au discutat liber, arătând tot ce au învăţat în aceste 3 zile. Instructorii au plecat multumiţi şi bucuroşi că și-au împărtășit şi la Alba Iulia cunoştinţele în materie de dansuri urbane.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

28 aprilie: „Moto Iepurașul” 2024 – Campanie caritabilă organizată de Lupii Sigidavei pentru familiile nevoiașe din Cugir, Vinerea și Săliștea

Ziarul Unirea

Publicat

în

28 aprilie: „Moto Iepurașul” 2024 – Campanie caritabilă organizată de Lupii Sigidavei pentru familiile nevoiașe din Cugir, Vinerea și Săliștea Campania „Moto Iepurașul” a ajuns anul acesta la cea de-a opta ediţie și așa cum ne-au obișnuit, motocicliştii cugireni vor aduce bucurie de Paști în casele mai multor persoane defavorizate din Cugir, Vinerea și Săliștea. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea