Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: „Toamnă în Apuseni”. Aventură şi mult noroi pe dealurile din Abrud, pentru pasionaţii de off-road

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Praf, mocirlă, motoare turate și maşini şifonate: de asta au parte pasionaţii de off road, timp de două zile, la Abrud. A șasea ediţie a evenimentului „Toamnă în Apuseni”, a adus în munţi mii de cai puter, care au spart liniştea satelor.

Pasionaţii de trasee accidentate au participat sâmbătă la a șasea ediţie a „Toamnei în Apuseni”, desfășurată la Abrud. La start s-au înscris 43 de echipaje din toată țara: Timișoara, București, Cluj, Baia Mare, Arad, Argeș și Alba.

În prima zi a competiției a avut loc traseul pe TRACK, clasa STANDARD și TRIP, pe o distanță de 43 de kilometri, iar duminică, în ziua a doua se va desfășura proba de TRIAL, începând cu ora 10.

Deşi accidentat, aşa cum îi stă bine unei astfel de aventuri, traseul a fost şi unul încântător pentru ochi, participanţii fiind captivaţi şi de peisajele pitoreşti.

Evenimentul a fost organizat de Club Sportiv Offroad Alba în parteneriat cu CCAdvertising, Autodos, Pensiunea Silinel și Nirvana Caffe.

[nggallery id=4838]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Incendiu în Sebeș la mai multe deșeuri depozite într-o clădire dezafectată. Au intervenit pompierii

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Incendiu în Sebeș la mai multe deșeuri depozite într-o clădire dezafectată. Au intervenit pompierii În jurul orei 16:30, 25 aprilie, pompierii din Sebeș au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la mai multe deșeuri depozite într-o clădire dezafectată. Pomperii din Sebeș intervin cu trei autospeciale, 2 ASAS și 1 EPA pentru stingerea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea