FOTO| Surprize pentru prichindeii de la grădinița Licurici din Alba Iulia: O vizită acasă din partea educatoarelor, în apropierea Zilei Copilului

Surprize pentru micuții preșcolari de la grădinița Licurici! În aceste condiții de pandemie și restricții, micuții licurici au avut parte de o mare surpriză, o vizită acasă din partea doamnelor educatoare respectând bineînțeles normele de igienă și siguranță.

ELIT

Împreună au petrecut câteva clipe încărcate de bucurie și emoție, și-au alinat dorul, au depănat amintiri și au transmis mesaje de prietenie și iubire către colegii de grădiniță.

În condițiile de distanțare socială impuse în această perioadă, copilașii resimt deseori singurătatea, dorul de prieteni, de locurile și de persoanele de referință din viața lor. Prin această activitate organizată în apropierea Zilei Copilului gradinița a dorit să le facă un cadou special copilașilor, să creeze amintiri frumoase, să împărtășească frumusețea lucrurilor simple și importanța momentelor petrecute împreună.

Mihail David - 2020

Surprizele au fost primite cu multă emoție, dragoste și căldură, cu zâmbete și bucurie ! Rămânem împreună în cadrul grădiniței de acasă și totul va fi bine!! Gradinița transmite LA MULȚI ANI TUTUROR COPIILOR!!!

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...