Rămâi conectat

Actualitate

FOTO: Surpriză de infarct pentru şoferii albaiulieni. A explodat preţul carburaţilor

Dragoş Suciu

Publicat

în

  • După scumpirea carburanţilor de la 1 Aprilie este recomandat mersul pe jos sau cu bicicleta.

DSC_0210Acciza pentru benzină şi motorină a crescut cu 7 eurocenţi de la 1 aprilie, ceea ce a dus la o scumpire a carburanţilor de circa 40 de bani, după cum au estimat operatorii din sector. În prezent, acciza reprezintă 30% din preţul final la benzină şi 26% la motorină.

După cum am putut observa astăzi, preţul benzinei la marile companii petroliere din Alba Iulia se apropie de 7 lei, iar un litru de motorină greu se poate găsi sub 6.2 lei. Întrebat despre noua scumpire a carburantului un şofer albaiulian a răspuns „degeaba facem autostrăzi, dacă benzina e atât de scumpă”.

Săptămâna trecută, premierul Victor Ponta a precizat că banii din acciza pe carburant care va fi introdusă la 1 aprilie vor fi direcţionaţi către buget şi de acolo spre infrastructură şi alte proiecte bugetare.

[nggallery id=1383]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Ce este furtuna electrică și când ajunge în România. „Cupola de foc” va trece și îi iau locul vijeliile, ploile abundente cu tunete şi fulgere

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ce este furtuna electrică și când ajunge în România. „Cupola de foc” va trece și îi iau locul vijeliile, ploile abundente cu tunete şi fulgere Vremea caniculară îi face pe români să se întrebe când vin ploile. Conform specialiştilor vom avea parte de un nou fenomen special – furtuna electrică. Aceasta va ajunge în România […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea