Rămâi conectat

Actualitate

FOTO: Surpriză de infarct pentru şoferii albaiulieni. A explodat preţul carburaţilor

Dragoş Suciu

Publicat

în

  • După scumpirea carburanţilor de la 1 Aprilie este recomandat mersul pe jos sau cu bicicleta.

DSC_0210Acciza pentru benzină şi motorină a crescut cu 7 eurocenţi de la 1 aprilie, ceea ce a dus la o scumpire a carburanţilor de circa 40 de bani, după cum au estimat operatorii din sector. În prezent, acciza reprezintă 30% din preţul final la benzină şi 26% la motorină.

După cum am putut observa astăzi, preţul benzinei la marile companii petroliere din Alba Iulia se apropie de 7 lei, iar un litru de motorină greu se poate găsi sub 6.2 lei. Întrebat despre noua scumpire a carburantului un şofer albaiulian a răspuns „degeaba facem autostrăzi, dacă benzina e atât de scumpă”.

Săptămâna trecută, premierul Victor Ponta a precizat că banii din acciza pe carburant care va fi introdusă la 1 aprilie vor fi direcţionaţi către buget şi de acolo spre infrastructură şi alte proiecte bugetare.

[nggallery id=1383]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale ANM A emis joi dimineața o avertizare meteo cod galben de furtună valabil în Alba și alte județe din țară, în intervalul 18 iulie, ora 10 – 19 iulie, ora 02. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea