Rămâi conectat

Actualitate

FOTO| SUBIECTE MATEMATICĂ la EVALUAREA NAȚIONALĂ 2022: Ce exerciții au avut elevii de rezolvat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

SUBIECTE MATEMATICĂ la EVALUAREA NAȚIONALĂ 2022: Ce exerciții au avut elevii de rezolvat

Examenul de Matematică la Evaluarea Națională 2022 a început la ora 9.00, după ce toți elevii primesc subiectele. Aceștia vor avea la dispoziție două ore pentru rezolvarea tuturor cerințelor.

Timpul de rezolvare a subiectelor este de 120 de minute, calculate după cele 15 minute alocate pentru completarea casetei de identificare.

SUBIECTE MATEMATICĂ  EVALUARE NAȚIONALĂ 2022

Reguli pentru elevi la proba de matematică la Evaluarea Națională 2022

Elevii vor fi monitorizați audio și video și este interzisă introducerea în sălile de examen a oricărui tip de materiale ajutătoare, precum manuale, dicționare, notițe, însemnări, cărți, ciorne, rezumate, culegeri, precum și a telefoanelor mobile sau a instrumentelor electronice de calcul, de stocare de informații sau de comunicare.

De asemenea, se interzice candidaților să introducă în sala de examen ghiozdane, rucsacuri, sacoșe, poșete și altele asemenea, candidații având obligația de a lăsa obiectele menționate în sala de depozitare a obiectelor personale stabilită de comisia din unitatea de învățământ/centrul de examen în acest scop.

Candidații care refuză depozitarea obiectelor în sala stabilită de comisie în acest scop nu sunt primiți în examen.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar Centrul Militar Judeţean Alba, prin Biroul Informare Recrutare, desfășoară activități de recrutare a candidaților pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ postliceal. Citește și: FOTO: Povestea Mariei Cioruță, o femeie din Alba, mama a 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea