Rămâi conectat

Actualitate

FOTO| Străzile din Alba Iulia, în plină curățenie de primăvară: Când vor sosi echipele de curățenie pe strada ta

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Străzile din Alba Iulia, în plină curățenie de primăvară: Când vor sosi echipele de curățenie pe strada ta

După o lungă așteptare, zilele însorite se arată din ce în ce mai des, prilej excelent pentru curățenia de primăvară.
Deoarece ne dorim ca Alba Iulia să fie un loc sigur și curat pentru locuitorii noștri, facem toate demersurile necesare pentru a revigora Cealaltă Capitală. Ne dorim să readucem orașul la viață, după cei doi ani de pandemie, dar, în același timp, dorim să întâmpinăm turiștii care ne vor vizita, cu un oraș curat, împrospătat și revigorat.
A început curățenia de primăvară a orașului, cu operațiuni de ras la bordură, măturat manual și mecanizat, spălarea carosabilului și, în premieră pentru ultima decadă, spălarea manuală cu presiune, atât pe partea carosabilă, cât și pe cea pietonală.
Operațiunile din cadrul curățeniei de primăvară vor fi efectuate în lunile aprilie și mai, în primă fază pe arterele principale, iar începând cu luna mai și pe cele secundare. În tandem cu spălarea străzilor se vor reface marcajele parcărilor publice și ale stațiilor de transport în comun.

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea