Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO/ Știrea ta: Zidurile Cetății Alba Carolina se fărâmițează continuu – ”Încetul cu încetul, începe să se degradeze…”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Zidurile Cetății Alba Carolina se fărâmițează din nou. Deși în fiecare an, după procesul îngheț-dezgheț de peste iarnă se întâmplă același lucru, se pare că autoritățile nu au găsit încă nicio soluție pentru a înlătura aspectul neîngrijit pe care turiștii, dar și localnicii îl sesizează cu nemulțumire.

Un cititor al publicației ziarulunirea.ro ne-a trimis poze cu zidurile din apropierea Porții a VI-a și parcului pentru copii Regina Maria, îngrijorat că ”încetul cu încetul Cetatea începe să se degradeze”. Acesta adaugă că mai sunt și locuri în care iarba nu a mai fost tunsă de multă vreme care îi întăresc temerile că simbolul orașului nu mai este în centrul atenției autorităților, așa cum era mai demult.

___________________________

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne pe adresa [email protected], iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine. (Atenție, sunt luate în considerare numai mail-urile cu date de contact reale!)

[nggallery id=3981]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea