FOTO/ Știrea ta: Zidurile Cetății Alba Carolina se fărâmițează continuu – ”Încetul cu încetul, începe să se degradeze…”

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Zidurile Cetății Alba Carolina se fărâmițează din nou. Deși în fiecare an, după procesul îngheț-dezgheț de peste iarnă se întâmplă același lucru, se pare că autoritățile nu au găsit încă nicio soluție pentru a înlătura aspectul neîngrijit pe care turiștii, dar și localnicii îl sesizează cu nemulțumire.

Un cititor al publicației ziarulunirea.ro ne-a trimis poze cu zidurile din apropierea Porții a VI-a și parcului pentru copii Regina Maria, îngrijorat că ”încetul cu încetul Cetatea începe să se degradeze”. Acesta adaugă că mai sunt și locuri în care iarba nu a mai fost tunsă de multă vreme care îi întăresc temerile că simbolul orașului nu mai este în centrul atenției autorităților, așa cum era mai demult.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

___________________________

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne pe adresa stiri@ziarulunirea.ro, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine. (Atenție, sunt luate în considerare numai mail-urile cu date de contact reale!)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

9 Comentarii

dolfi 18 mai 2017 at 21:30

pai asa zis a firma de restaurari -prekinii stiu de ce- a procedat la restaurare exact cum procedeaza badea gheorghe cand isi face cocini laporci!

paka 18 mai 2017 at 21:55

eu zic sa le darame ca baga aiurea banii in ele !

Mai bine face parcari si drumuri asfaltate si spitale ! 🙂

FF 18 mai 2017 at 22:08

Vinovatii sunt cei cativa practicanti de parkour din Alba Iulia. Nu sunt multi asa ca Politia Locala nu are decat sa-i identifice si sa-i puna la plata.

m 19 mai 2017 at 0:28

stiri din astea au tot aparut dar se pare ca degeaba. nimeni nu se sesizeaza. si de ce s-ar sesiza dupa ce s-au platit 400.000 euro pentru cei 4 stalpi ai portii a doua, placati cu polistiren sau se platesc 100.000 euro pentru un morman de pamant si niste biscuiti, pretul a doua apartamante cu 3 camere in zona buna sau al unei case de locuit cu teren cu tot ?

of 19 mai 2017 at 12:05

pentru poarta au doua s-au facut doar doi stalpi si s-a platit peste 700.000 euro, nu 400. A fost un jaf dar dna-ul doarme in papuci

athos 19 mai 2017 at 7:49

Ha va,se vede???

Sileanu! 19 mai 2017 at 8:05

Din pacate mai sunt oameni (de obicei „aerieni”) care n-au simtul realitatii si nu stiu ca natura isi urmeaza cursul indiferent daca vrem sau nu…

Toma Hategan 19 mai 2017 at 13:36

Oare de ce natura nu actioneaza si asupra zidurilor construite in urma cu 300 de ani? Pentru ca sa construit bine, cu materiale de calitate.
Ce ziceti d-le de faptul ca pavelele de pe aleea ce duce de la zidurile cetatii la catedrala se sfarama ? Oare nu de vina este calitatea acestora. S-au adus chinezisme care imitau granitul la pret mare si s-a vandut piatra cubica naturala din interiorul cetatii la pret mic. Oare de ce?

cetatean 19 mai 2017 at 8:26

Au fost folosite materiale de cea mai proasta calitate. In schimb devizele au fost umflate. Nimeni nu se sesizeaza ca nu are cine! Vi se pare normal ca un sens giratoriu unde se foloseste un morman de pamint si citeva caramizi sa coste 100000 euro cit o vila cu teren cu tot? Despre ce vorbim? In ce lume traim?

Comentariile sunt oprite