Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA | Unul din brazii înalți din fața fostului magazin Unirea din Alba Iulia, tăiat fără acordul Primăriei: Albaiulienii, revoltați de incident

Ziarul Unirea

Publicat

în

Unul din brazii înalți din fața fostului magazin Unirea din Alba Iulia, tăiat fără acordul Primăriei: Albaiulienii, revoltați de incident

Unul dintre brazii înalți din fața fostului magazin Unirea din Alba Iulia a fost tăiat miercuri după-masa. Oamenii care se aflau în zonă la momentul respectiv au fost revoltați de incident.

Imaginile au fost trimise pe adresa redacției ziarulunirea.ro de un cetățean care se afla în zonă chiar în momentul când bradul înalt de câțiva metri era doborât la pământ.

Incidentul a iscat revoltă în rândul albaiulienilor care au cerut explicații celor care tăiau bradul și care ”se mișcau parcă erau la furate”: ”Brazii ăia sunt acolo de când mă știu, de ce au început să îi taie?”, întreabă oamenii nervoși.

Reprezentanții Primăriei municipiului Alba Iulia au declarat pentru ziarulunirea.ro că nu știau nimic de tăierea bradului și că administrația locală nu a aprobat sub nici o formă tăierea acestuia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

ȘTIREA TA | Apă cu miros de fecale în Micești. Locuitorii din zonă, revoltați: „După două spălări cu apă curată și săpun, încă miroase mâna a canal”

Bera Larisa

Publicat

în

ȘTIREA TA | Apă cu miros de fecale în Micești. Locuitorii din zonă, revoltați: „După două spălări cu apă curată și săpun, încă miroase mâna a canal” Locuitorii din zona groape din Micești, mai exact pe strada Dealului și Șesuri, se confruntă cu o problemă revoltătoare în ceea ce privește apa potabilă. Aceasta are un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea