Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO, ȘTIREA TA. Un tânăr, amendat de polițiști după ce s-a urcat pe statuia ecvestră a lui Avram Iancu din Câmpeni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un tânăr a fost amendat de polițiști cu 500 de lei după ce s-a urcat pe statuia ecvestră a lui Avram Iancu din Câmpeni, situată în fața primăriei.

Tânărul amendat cu 500 de lei pentru că s-a urcat pe statuia lui Avram Iancu a ridicat mâna dreaptă, imitându-l astfel pe eroul național. Pozele cu acesta pe calul sculptat din bronz, lângă avocatul transilvănean, au fost postate pe Facebook, stârnind critici din partea internauților.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Alba au confirmat, luni, pentru ziarulunirea.ro, că un tânăr a fost amendat după ce s-a urcat pe statuia ecvestră a lui Avram Iancu de la Câmpeni.

Orașul Câmpeni este capitala neoficială a Țării Moților, iar în fața primăriei se află una dintre cele mai reprezentative statui ale lui Avram Iancu. Majoritatea evenimentelor publice au loc aici, iar memoria revoluționarului român pașoptist, care a avut un rol important la Revoluția de la 1848 din Transilvania, este deseori cinstită.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea