Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/ ŞTIREA TA: Statuia lui Mihai Viteazul din Alba Iulia plină cu excremente de pasăre

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Statuia lui Mihai Viteazul09Statuia ecvestră a lui Mihai Viteazul din Alba Iulia, amplasată în fața palatului princiar din Cetatea Alba Carolina, inaugurată în 1968 cu ocazia aniversării semicentenarului Unirii Transilvaniei cu România a ajuns în anul 2013 să fie plină de excremente de pasăre, semnalează un cititor al Ziaruluiunirea.ro.

Dacă ar vedea domnitorul Ţării Româneşti după 414 ani de la intrarea lui în Alba Iulia, cum arată statuia din Cetatea Alba Carolina ar prefera mai bine să nu existe” a mărturisit un cititor, care a semnalat pe adresa redacţiei, că de ani buni, doar ploaia mai curăţă statuia olteanului.

Având în vedere faptul că Cetatea Alba Carolina a fost renovată şi luată cu asalt de turişti în ultima perioadă, ar merita şi Viteazul care a unit cele trei principate române puţină atenţie.

În final, cititorul aminteşte un mesaj des menţionat de români, care are legătură cu câinii şi priveşte inutilitatea de a ţi se face o statuie.

Banul Craiovei este un simbol pentru Oraşul Marii Uniri, mulţi turişti care poposesc în Alba Iulia nu ezită să facă o poză statuii celui mai viteaz dintre români.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea