Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO. ȘTIREA TA: Priveliște „înfrumusețată” de gunoi în Bistra. Ambalaje aruncate în jurul izvorului cu apă potabilă

Adela Spătar

Publicat

în

Problema gunoaielor este tot mai des semnalată pe raza județului Alba, de către cititorii ziarulunirea.ro. Priveliștea este „înfrumusețată” de gunoi în Bistra, ambalajele fiind aruncate în jurul izvorului de unde oamenii se alimentează frecvent cu apă potabilă.

La intrare în comuna Bistra, pe drumul ce vine dinspre Turda, se află un izvor cu apă potabilă în zona SP1. Deși locurile din jur sunt de o frumusețe uimitoare, peisajul devine dezolant în ceea ce privește deșeurile aruncate pe jos. În jurul izvorului, ambalajele sunt fluturate de vânt. O cititoare aflată în zonă, a fost întristată de faptul că oamenii nu respectă natura, mai ales că multe persoane merg frecvent la acea sursă de apă.

„E frumoasă zona, păcat de unii oameni ca sunt așa cum sunt. Nu respectă natura, nici faptul că apa potabilă poate fi afectată de gunoaiele aruncate la voia întâmplării.” a declarat aceasta pentru ziarulunirea.ro.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA | Drumul forestier baraj Oașa – Luncile Prigoanei – Poarta Raiului, DISTRUS de cei care exploatează lemne: ”Este bătaie joc, strică tot ce am reparat”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Drumul forestier baraj Oașa – Luncile Prigoanei – Poarta Raiului, DISTRUS de cei care exploatează lemne: ”Este bătaie joc, strică tot ce am reparat” Drumul forestier baraj Oașa – Luncile Prigoanei – Poarta Raiului este distrus de cei care exploatează lemne, la nici un an de la trecerea lui în administrarea comunei Șugag de la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea