// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO ȘTIREA TA: Parcări ”a la Dorel” în fața Instituției Prefectului și a Inspectoratului de Poliție din Alba Iulia. Cetățean: „Pe ei cine să-i amendeze?”

parcari-alba02Parcările neregulamentare din fața Instituției Prefectului și a Inspectoratului de Poliție din Alba Iulia  au fost ”taxate” joi, 5 ianuarie, de către un citior ziarulunirea.ro, deranjat de astfel de atitudini sfidătoare.

Cetățeanul a trimis pe adresa redacției un mesaj, însoțit de câteva imagini cu mașini parcate pe carosabil sau pe trotuar, în fața instituțiilor.

”În fața Prefecturii –  Consiliului Județean și a Inspectoratului de Poliție Alba Iulia se parchează ,,a la Dorel”. Pe ei cine să-i amendeze?”, se întreabă retoric cetățeanul.

”Lipsa locurilor de parcare în zparcari-alba04onă afectează majoritatea șoferilor și angajaților care lucrează în cadrul instituțiilor amintite, dar asta nu înseamnă că le este permis să încalce legea sau să întreacă limita bunului simț, cum este și cazul unuia dintre șoferi care joi s-a urcat cu mașina pe trotuarul din apropierea IPJ Alba”, mai spune cetățeanul.

Potrivit acestuia, fotografiile au fost făcute în jurul orei 12.00.

––––––––––––––––––––––––––––––––

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Răspunsuri la FOTO ȘTIREA TA: Parcări ”a la Dorel” în fața Instituției Prefectului și a Inspectoratului de Poliție din Alba Iulia. Cetățean: „Pe ei cine să-i amendeze?”

 1. GHITA 05.01.2017 la 19:32

  B-103-WMP, MA ASTAII”MARE GRANGUR,DIN „MITICSTAND”, SI”NU SE COBORA”, SA RESPECTE LEGEA „IN PROVINCIE!

 2. Rika fara frica 06.01.2017 la 8:27

  politia locala de ce nu da amenda si lor ?

  la o masina deaia naspa cand o vede ii face proces iar aicea ca e la un pas de sediu lor inchid ochi , rusine si demisia o astept !

 3. un avizat 06.01.2017 la 9:34

  ce tembel de cetatean..