Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE/ FOTO/ ȘTIREA TA: Parcarea pentru persoane cu handicap de la Prefectura Alba ocupată non-stop

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cele două locuri de parcare din apropierea Prefecturii Alba sunt ocupate în permanență de mașini conduse de șoferi sănătoși! De ce nu se respectă legea? De ce nu se dau amenzi mai mari ca să se învețe minte nepăsătorii? Noi cei care chiar avem probleme și drepturi unde parcăm?” – acesta este mesajul transmis de un cititor al publicației ziarulunirea.ro împreună cu fotografiile surprinse miercuri dimineața.

parcare prefectura003Albaiulianul ne transmite că mai are și alte poze și își exprimă nemulțumirea privind modul în care acționează polițiștii locali în această situație, mai ales că sediul lor este situat la doar câțiva zeci de metri de parcarea respectivă.

Este destul să se uite cineva pe geam și apoi să meargă să aplice amenda. Dacă ar face acest lucru câteva zile la rând sunt sigur că lucrurile ar sta altfel și se duce vestea prin oraș că acolo ai probleme dacă nu respecți regulamentul”, mai spune cititorul nostru.

UPDATE: Referitor la cele sesizate de cititorul nostru am primit pe e-mailul redacției următoarele precizări, pe care le publicăm ca ”Drept la replică”:

Urmare articolului dumneavoastra privind parcarea abuziva pe locurile de parcare pentru persoane cu dizabilitati, fac urmatoarele precizari:

– proprietarul respectivului autoturism, poseda certificat pentru pentru persoane cu dizabilitati;
– persoana care a realizat aceasta fotografie, inainte de a o da spre publicare sa verifice, daca informatia este adevarata, acest lucru putand sa-l faca foarte simplu, detinatorul acestui tip de certificat este obligat sa afiseze o copie a acestuia la loc vizibil”.
___________________________

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, completează formularul de la pagina ”ȘTIREA TA” iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine. (Atenție, sunt luate în considerare numai mail-urile cu date de contact reale!)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Festivalul Cetăților Dacice 2024, la Ighiu: Lupte și reconstituri istorice, dansuri antice, spectacol folcloric și concert Argatu. Meciul România-Belgia, proiectat pe ecranul festivalului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Festivalul Cetăților Dacice 2024, la Ighiu: Lupte și reconstituri istorice, dansuri antice, spectacol folcloric și concert Argatu. Meciul România-Belgia, proiectat pe ecranul festivalului Festivalul Cetăților Dacice, cea de-a XVI-a ediție, se va desfășura în perioada 21-24 iunie 2024, în comuna Ighiu. Festivalul de anul acesta se va desfășura pe parcursul a patru zile, în același […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea