// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO/ ȘTIREA TA: Parcare nesimțită în Alba Iulia – Și-a priponit bolidul fix în ușa blocului

Un șofer a blocat aproape total accesul în scara unui bloc din Alba Iulia, după ce și-a parcat mașina la o distanță atât de mică de ușă încât dacă ar vrea cineva să plece cu copilul la plimbare, de pildă, nu ar putea scoate căruciorul, după cum a scris un cititor al ziaruluiunirea.ro .

Parcarea neregulamentară a fost efectuată pe strada Vasile Goldiș.

——————————————

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Răspunsuri la FOTO/ ȘTIREA TA: Parcare nesimțită în Alba Iulia – Și-a priponit bolidul fix în ușa blocului

 1. Eu 05.05.2018 la 3:00

  Asa masina,asa proprietar.Parcare ca la usa cortului.

 2. Marius 05.05.2018 la 13:46

  Oligofrenia blocheaza Romania !

 3. Andrei 05.05.2018 la 15:39

  Vrei sa cari niste calorifere vechi si nu prea incap, nu-i nimic, le faci loc prin indesare si apoi tragere sau impingere. Le mai poti pune si pe capota, ca apoi sa treci inainte si sa le tragi spre tine.

 4. Eu 06.05.2018 la 2:42

  Buna idee,stimate Andrei.Poate asa intelege si el si altii ca el ca nu intereseaza pe nimeni ce marca auto conduc aceste persoane care parcheaza UNDE VREA MUSCHII LOR pt.a atrage atentia.

 5. Eu 06.05.2018 la 9:24

  Sa facem si noi piste de biciclete lipite de trotuare,asa cum are in fata casei mustata primarul pe viata,apoi chemati militienii locali,altfel trec pe langa cu ochii inchisi,tre sa verifice pista de la mustata ala,nu au vreme pt prostime!