FOTO/ ȘTIREA TA: Parcare nesimțită în Alba Iulia – Și-a priponit bolidul fix în ușa blocului

Un șofer a blocat aproape total accesul în scara unui bloc din Alba Iulia, după ce și-a parcat mașina la o distanță atât de mică de ușă încât dacă ar vrea cineva să plece cu copilul la plimbare, de pildă, nu ar putea scoate căruciorul, după cum a scris un cititor al ziaruluiunirea.ro .

ELIT

Parcarea neregulamentară a fost efectuată pe strada Vasile Goldiș.

——————————————

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Comentarii

Eu 5 mai 2018 at 3:00

Asa masina,asa proprietar.Parcare ca la usa cortului.

Marius 5 mai 2018 at 13:46

Oligofrenia blocheaza Romania !

Andrei 5 mai 2018 at 15:39

Vrei sa cari niste calorifere vechi si nu prea incap, nu-i nimic, le faci loc prin indesare si apoi tragere sau impingere. Le mai poti pune si pe capota, ca apoi sa treci inainte si sa le tragi spre tine.

Eu 6 mai 2018 at 2:42

Buna idee,stimate Andrei.Poate asa intelege si el si altii ca el ca nu intereseaza pe nimeni ce marca auto conduc aceste persoane care parcheaza UNDE VREA MUSCHII LOR pt.a atrage atentia.

Eu 6 mai 2018 at 9:24

Sa facem si noi piste de biciclete lipite de trotuare,asa cum are in fata casei mustata primarul pe viata,apoi chemati militienii locali,altfel trec pe langa cu ochii inchisi,tre sa verifice pista de la mustata ala,nu au vreme pt prostime!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...