Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO, ȘTIREA TA. O nouă ispravă a polițiștilor în Alba Iulia. De această dată au parcat pe mijlocul drumului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

parcare-politia-alba-iulia-08O mașină a Poliției a fost parcată, duminică seara, pe mijlocul drumului care duce spre Piața Cetății din Cetatea Alba Carolina, creând astfel un disconfort participanților la trafic și sfidându-i deopotrivă.

Polițiștii nu se dezmint și vor să arate altor șoferi că sunt deasupra legii.

”La trei săptămâni după ce polițiștii au parcat ”a la Garcea”, pe Bulevardul 1 Decembrie din Alba Iulia, într-o zonă în care șoferii iau amenzi când parchează similar, oamenii legii au comis-o din nou. De această dată o mașină a poliției a fost ”lăsată”, că nu putem spune parcată, pe mijlocul drumului, aproape de Catedrala Ortodoxă”, se scrie un cititor pe adresa redacției.

Citește și FOTO, ȘTIREA TA. Polițiștii au parcat ”a la Garcea” în Alba Iulia: ”Să plătească! Și eu am primit amendă când am parcat la fel”

Acesta subliniază că polițiștii au creat un disconfort vădit celorlalți participanți la trafic întrucât mașina lor trebuia ”depășită”, pe celălalt sens de mers, și ar mai fi lipsit ca șoferii să fie și amendați pentru această ”manevră”.

parcare-politia-alba-iulia-11”Poliția, în Alba Iulia, nu este un exemplu! Nu aș fi avut treabă dacă ar fi vârât mașina pe un trotuar, pe o bordură, dar chiar să o lași, așa, în mijlocul drumului, astfel încât să le arăți șoferilor << cine ești tu >>”, ne-a mai scris cititorul pe adresa redacției.

El adaugă că dacă un șofer de rând ar fi fost prins parcând astfel nu ar fi scăpat de amendă, iar acum așteaptă un răspuns de la Inspectoratul de Poliție Județean Alba.

”De unde este șoferul, de ce a parcat astfel și cum este posibil? Să-mi spuneți, vă rog, stimați polițiști, dacă trebuie să plătesc eu amenda pentru că am îndrăznit să fac poze mașinii”, scrie cititorul.

Citește și FOTO Exemplu de parcare ca la țară dat de Poliția Rurală la Alba Iulia

”Alo, șeful Poliției Alba! Se aude până acolo? Vă bateți joc de noi?”, mai scrie acesta.

[nggallery id=2845]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea