// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO, ȘTIREA TA. O mașină a Poliției Locale, parcată cu două roți pe trecerea de pietoni, în centrul Albei Iulia

Un autoturism marca Dacia Duster, ce aparține Poliței Locale, a fost fotografiat, joi dimineața, parcat cu roțile din spate pe trecerea de pietoni, în zona Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor.

Mașina de pe strada Iuliu Maniu din Alba Iulia, nu doar că era parcată cu două roți pe trecerea de pietoni, ci și bloca ieșirea unei alte mașini parcate aparent regulamentar.

Fotografia a fost trimisă pe pagina de Facebook a ziarului Unirea, însă fără să se precizeze dacă mașina Poliției Locale era în misiune.

_________________

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pagina noastră de Facebook sau pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

7 Răspunsuri la FOTO, ȘTIREA TA. O mașină a Poliției Locale, parcată cu două roți pe trecerea de pietoni, în centrul Albei Iulia

 1. ANTONE FLORIN 10.05.2018 la 11:28

  Semnul de parcare nu indică că se poate parca pe două rânduri…. Toate maşinile parcate în spatele celor parcate regulamentar sunt parcate neregulamentar.Azi, în jurul orei 10.00, mai existau , în acelaşi loc, 4 maşini parcate în spatele maşinilor parcate regulamentar, blocându-le ieşirea, dintre care una era cu sigla poliţiei locale…. Ce se întâmplă în ALBA IULIA, cu parcările şi ridicarea numai a unor câteva maşini parcate neregulamentar, după preferinţe, este o bătaie de joc….. Când se va aplica legea pentru toţi, în acest domeniu de activitate, este o întrebare pusă Şefului POLIŢIEI LOCALE şi PRIMARULUI MUNICIPIULUI ALBA IULIA?(!!!????)

 2. profu 10.05.2018 la 14:18

  Vezi ca se scrie “centrul Alba Iuliei”.

 3. Rzv 10.05.2018 la 16:03

  Primare trag in gura ta de jeg cu politistii tai locali de rahat unde da ti amenzi de rahat…. sa va luati lumanari de banii aia ! Va pup.

 4. Cetatean 10.05.2018 la 17:17

  Din cate am invatat eu la scoala se zice in centrul Alba Iuliei, nu Albei Iulia.

 5. Eu 10.05.2018 la 18:35

  Daca erau in misiune aveau girofarul pornit,din cate se vede e clar ca acolo au oprit pt ca asa au vrut militienii! Nu le mai tot cautati scuze,ridicarile se fac dupa preferinte,sunt zone blocate permanent unde nu ajung deloc militienii astia pt ca sunt tot in…misiuni..pazesc pista de biciclete de pe strada lui mustata primar pe viata!

 6. m 10.05.2018 la 23:24

  pai cum sa nu fie in misiune? ei tot timpul sunt in misiune! misiunea de a-si da importanta, mai ales de cand ei decid ce masini se ridica sau nu.