Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO/ ȘTIREA TA/ Locatarii unui bloc din cartierul Ampoi 3 se revoltă împotriva unor vecini de la parter: ”Ne luptăm de un an de zile. Adună gunoaie atât în față blocului, cât și în uscătorie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Terenul din fața unui bloc din cartierul Ampoi 3 al municipiului Alba Iulia a ajuns loc de depozitat deșeuri iar o suprafață foarte mare a fost îngrădită ilegal de locatarii unui apartament. Vecinii acestora cer public administrației locale să le rezolve problema:

”De 1 an de zile „ne luptăm” ca să zic așa cu o familie care adună gunoaie atât în față blocului (ei locuind la parter) cât și în uscătorie, ei făcându-se stăpâni pe această încăpere care în mod normal ar trebui să poată fi folosită de către toți locatarii blocului. Mai mult decât atât anul trecut toată partea din spate era închisă de către această familie, blocând astfel trecerea prin scara în spatele blocului. Am făcut o sesizare la asociație și dupa multe insistențe și-au mutat gunoaiele ce blocau scara, eliberând trecerea. În acea sesizare se făcea apel și la desființarea gardului, acesta fiind pus ilegal de către această familie și se află într-o stare deplorabilă. Pe lângă gunoaie aceștia adăpostesc 5 pisici maidaneze (afară, sub geam) obligându-ne astfel să suportăm mizeria, purecii și mirosul provocat de acestea! Am încercat în mod amiabil să discutăm cu această familie dar nu se poate, tot ei sunt cei deranjați, ba de copiii noștri, ba de noi că stăm pe bancă. A ajuns atât de departe încât a bătut cuie pe fiecare scândură de gard (cuiul fiind bătut cu partea ascuțită în exterior) ca să nu se mai apropie copiii de acest gard, care repet, este ridicat ILEGAL. Vă atașez câteva fotografii, este vorba de blocul 262 din cartierul Ampoi 3. Fac apel prin dumneavoastră la organele competente, vrem dreptate pentru toată lumea, ne-am săturat să trăim în gunoaiele altora”, ne-a scris unul dintre locatarii blocului.

——————–
Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pagina noastră de Facebook sau pe adresa [email protected], iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Unirea” din Alba Iulia a dat startul înscrierilor pentru sesiunea iulie-august 2024: Ce trebuie să știe candidații

Bogdan Ilea

Publicat

în

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Unirea” din Alba Iulia a dat startul înscrierilor pentru sesiunea iulie-august 2024: Ce trebuie să știe candidații Au început înscrierile pentru sesiunea iulie-august 2024 la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Unirea” din Alba Iulia. Termenul limită este până în 19 mai. La Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,UNIREA” al judeţului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea