Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/ ŞTIREA TA: În Alba Iulia, mai multe maşini parcate neregulamentar decât regulamentar?

Dragoş Suciu

Publicat

în

Este suficient să dai o tură de oraş pentru a vedea cel puţin 10 maşini parcate neregulamentar”, a spus un cititor al Ziaruluiunirea.ro, care a făcut o plimbare în această după-masă în Cetatea Alba Carolina şi a sesizat mai multe maşini parcate neregulamentar.

Ba chiar mai mult, parcarea de lângă Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia avea peste 7 locuri libere, timp în care şoferii au ales trotuarul şi drumul de ieşire din parcare. Mai mult decât atât, în faţă Catedralei Reîntregirii Neamului, şoferul unui Renault Symbol a ales să-şi parcheze „bolidul” pe trotuar, lângă parcarea goală.

În final, întrebarea cititorului este „În Alba Iulia sunt mai multe maşini parcate neregulamentar decât regulamentar?”, deşi puţin exagerată, înţelegem ironia cu care vrea să surprindă poliţia locală.

[nggallery id=7]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Rezultate alegeri locale 2024, turul doi, la Poșaga: Aurelia Popa, de la PSD, câștigă mandatul de primar al comunei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rezultate alegeri locale 2024, turul doi, la Poșaga: Aurelia Popa, de la PSD, câștigă mandatul de primar al comunei Aurelia Popa, candidata PSD, câștigă mandatul de primar al comunei Poșaga, după ce de-al doilea tur de scrutin, organizat duminică, 23 iunie 2024. Citește și: Alegeri locale la Poșaga, turul doi: Prezență de peste 40% la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea