FOTO ȘTIREA TA: Drumul dintre satele Ciuguzel și Ocnișoara, din comuna Lopadea Nouă, impracticabil din cauza noroiului. ”Nu poate ajunge o salvare, o mașină de pompieri, nimic”

Drumul dintre satele Ciuguzel și Ocnișoara din comuna Lopadea Nouă, singura cale care asigură accesul locuitorilor din satul Ocnișoara, este ”cufundat” în noroi. Un cititor al publicației noastre ne-a trimis  imagini însoțite de un mesaj, în care spune că drumul devine impractibabil la orice ploaie sau după topirea zăpezii și că și cu tractorul rămâi împotmolit.

”Nu poate ajunge o salvare, o mașină de pompieri, nimic. Oamenii sunt bolnavi și nu le poți duce medicamente, pâine și cele necesare decât pe jos, cu bagajele în spinare. Practic, au rămas izolați”, a transmis localnicul.

ELIT

Potrivit acestuia, în satul Ocnișoara locuiește ”o mână de oameni cu suflete curate”, aproximativ 25 de persoane. ”De ani de zile ne tot promite primarul ca face drumul și nimic…doar vorbe”, a mai spus loclanicul.

Distranța dintre cele două sate este de aproximativ 4 kilometri. Până când promisiunea primarului va fi pusă în practică, oamenii așteaptă să se încălzească vremea, să scape de acest ”chin” care-i țin izolați în sat.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...