FOTO ȘTIREA TA: Cum să îți lași mașina la Alba Iulia când zăpada e mare și parcările sunt greu de găsit

Bucurie pentru copii, necaz pentru șoferii albaiulieni! Zăpada care s-a așezat în ultimele două zile le dă deja bătăi de cap conducătorilor auto care se deplasează cu mașinile. Greutatea vine chiar de la primele ore ale dimineții, când cel mai greu pentru proprietarii de mașini este să le scoată din mormanul de zăpadă.

Șoferii se plâng că locurile de parcare din municipiu, care și așa puține, acum sunt și mai greu de găsit. Dar cum unii dintre ei sunt foarte inventivi, astăzi, cel puțin două autoturisme au fost surprinse de către cititorii ziarulunirea.ro, parcați unde s-a nimerit: unul in mijlocul unei stații de autobuz, iar celălalt exact în drum.

Colac peste pupăză, utilajele de deszăpezire mai mult îi încurcă pe șoferii care se trezesc cu mașinile blocate în mormanele de nea.

Tabloul general din Alba Iulia arată cam așa de două zile: străzi blocate, trafic încet, mașini împrejmuite de zăpadă, acoperite cu un strat gros ca o frișcă abundentă pe o prăjitură.

Cu cât străzile se îngustează, cu atât problema devine mai mare. Pe aleile mici din municipiu, se circulă pe un singur sens, iar șoferii ies cu greu din parcări, căci se trezesc dimineața cu automobilele blocate.

Scenariul se repetă totuși în fiecare an. Este suficient să cadă prima ninsoare zdravănă, și orașul paralizează parcă sub greutatea zăpezii.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Rika de Alba 19 ianuarie 2018 at 15:51

anu asta primaria nu si-a facut treaba ia luat prin surprindere iadul alb…da sa stea linistita ca nici noi nu mai platim vrun ban pentru inpozite si taxe sa vada atunci cum e cand nu mai au banii la buget… cer demisia lui hava !

Unu din Alba 19 ianuarie 2018 at 22:51

Si eu la fel AFARA HAVA DEMISIA Nu ai facut nimic in afara de cetate pt. Alba Iulia atatea mandate . Te-au interesat doar banii ce i-ai luat cu firmele tale mai ales “ELIS PAVAJE” !

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...