Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO ȘTIREA TA| „Colecție” rară de gunoaie în curtea Spitalului Județean Alba, sub nasul DSP: Când gunoierii servesc vorbe nu fapte

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO ȘTIREA TA| „Colecție” rară de gunoaie în curtea Spitalului Județean Alba, sub nasul DSP: Când gunoierii servesc vorbe nu fapte

Au trecut aproape trei zile de la preluarea atribuțiilor de colectare și ridicare a gunoiului pe raza Municipiului Alba Iulia de către noul operator Asocierea RER Vest – Retim. La punctul de colectare de la Spitalul Județean Alba, sub nasul Direcției de Sănătate Publică Alba lucrurile sunt departe de a fi normale, mai ales pentru un mediu în care este imperios ca și curățenia să fie pusă la loc de cinste.

Potrivit managerului SJU Alba Iulia, contactat de ZiarulUnirea.ro, există promisiuni ferme din partea Asocierii RER Vest – RETIM ca în cursul aceste seri, de 3 decembrie,  ori cel târziu mâine, vor fi ridicate gunoaiele și vor fi aduse pubele. Astfel noi gunoieri sunt cu un pas în spate, ori mai mulți, într-un context în care gunoiul ar trebui să fie ridicat ori de câte ori este nevoie de la acest punct de colectare, dar după aprope trei zile acesta nu a fost deloc ridicat și pubelele reprezintă, încă, o promisiune.

Potrivit directorului Direcției de Sănătate Publică Alba, Alexandru Sinea, o echipă a instituției se deplasează în aceste momente la locul de colectare a deșeurilor din curtea Spitalului Județean Alba, iar prezența unui reprezentant al RER Vest – RETIM va fi solicitată la fața locului.

Ulterior, Alexandru Sinea aduce o completare: În urma intervențiilor prompte a DSP Alba,  RER Vest – RETIM se deplasează  în aceste momente cu o mașină pornită de la Centrul de Management Integrat de Deșeuri din Galda de Jos urmând să ridice deșeurile din punctul de colectare din curtea Spitalului Județean Alba.

YouTube video

UPDATE, ora 18.30: Toate deșeurile au fost ridicate de către angajații RER VEST & RETIM, în urma lor rămânând „lună și bec”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

DOLIU în familia primarului din Alba Iulia: Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață după o grea suferință

Ziarul Unirea

Publicat

în

DOLIU în familia primarului din Alba Iulia: Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață după o grea suferință Este doliu în familia primarului de la Alba Iulia. Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață vineri, 26 aprilie, după o grea suferință. Citește și: Mesaje de condoleanțe Mama primarului Gabriel Pleșa, Maria Pleșa, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea