FOTO, ȘTIREA TA: Alba Iulia s-a transformat din nou în ”Mica Veneție”: Când plouă, ne dăm cu barca

Paul Voicu - Primar 2020

Mica VenetieLa fiecare ploaie puternică, Alba Iulia se transformă în ”Mica Veneție”, iar prin Șanțurile Cetății turiștii se pot plimba cu barca, nu cu bicicleta cum sunt obișnuiți, ne scriu cititorii pe adresa redacției.

Șanțurile Cetății Alba Carolina au fost inundate, vineri seara, în urma unei ruperi de nori, iar canalizarea nu a mai făcut față averselor care au depășit un număr semnificativ de litri pe metru pătrat.

ELIT

”Am observat, din cauza canalizării foarte bine făcute, după fiecare ploaie torențială, Alba Iulia se transformă într-o ”Mică Veneție”. Știm, și nu putem uita prea curând, după ce se retrag apele rămâne mizeria”, ne-a scris un cititor pe adresa redacției.

Citește și FOTO, ȘTIREA TA. Mirosuri îngrozitoare în Șanțurile Cetății din Alba Iulia. După o rupere de nori, canalizarea a refulat, iar mizeria a ieșit la suprafață

Mihail David - 2020

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Alba a intervenit pentru evacuarea apei dintr-o curte și un subsol de la două gospodării din Alba Iulia, de pe străzile Oituz și Andrei Mureșanu.

Mai multe localități din județul Alba se află sub cod galben de inundații.

Citește și FOTO, ȘTIREA TA: Incident după furtuna din Alba Iulia. Un copac s-a prăbușit pe o mașină

Revenim cu amănunte și imagini

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

Dumb City 19 august 2016 at 18:32

Din poze se vede ca lucrarile in „orasul pentru oameni” sau „smart city” mai nou sunt niste rateuri pe multi bani. Daca era un oras smart se incepea cu reteaua de kk de sub pamant apoi + gaze + apa + curent si cireasa de pe tort wireless-ul. La noi a fost invers si am ramas cu kk in santuri

Florin 20 august 2016 at 10:38

Smart city…am ras!
Si noi inca suntem la nivel de comuna, chiar mai rau, comunele mai nou au canalizare pe mai toate strazile si sunt asfaltate, lucrari care facute o data, tin!!!
Cum s-a scris si mai sus, rateuri pe bani multi!
Dar asa e in orasul asta, unde se pare ca s-a rasturnat carul…

gogu 21 august 2016 at 20:09

….carul cu specialisti care ne toaca ,taxele si impozitele,printre cele mai mari din tara,acum sunteti multumiti ca ati reales vechea gasca ?

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...