Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO, ȘTIREA TA, ALBA IULIA| Pavaj distrus, în parcul din cartierul Cetate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Parcul din cartierul Cetate nu se află într-o stare foarte bună, deși nu au trecut mulți ani de la ultima renovare. Un cititor al ziaruluiunirea.ro ne-a trimis câteva imagini în care este surprinsă o mică porțiune, pavată cu Parc Cetate12dale, distrusă de o posibilă surpare a terenului.

Porțiunea distrusă se află perpendicular cu Hotel Cetate, în apropierea fântânei arteziene și la nici 10 metri de locul special amenajat pentru jucătorii de șah.

Totodată, cititorul susține că, situația ar putea fi similară și în alte locuri unde terenul deja este denivelat.

Citeşte şi: TOP 20 companii din Alba Iulia care susţin bugetul local

___________________________

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, completează formularul de la pagina ”ȘTIREA TA” iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine. (Atenție, sunt luate în considerare numai mail-urile cu date de contact reale!)

[nggallery id=2958]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea