Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

FOTO ȘTIREA TA. Accidentul de la Pianu-Localnic: „În curbă, vizibilitatea este redusă din cauza pomilor”

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Accidentul rutier produs pe raza localității Pianu, marți dimineața, s-a produs după ce conducătorul unui autoturism a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu o altă mașină care circula regulamentar din sens opus.

Potrivit localnicilor, vizibilitatea în zonă este redusă din cauza pomilor de pe marginea drumului. Oamenii sunt revoltați că autoritățile competente nu iau măsuri pentru a curăța și tăia crengile care obturează vederea șoferilor.

Potrivit IPJ Alba, se pare ca un barbat in timp ce conducea un autoturism a pătruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu un auto care circula regulamentar.

Garda de Interventie Sebes a intervenit la locul accidentului rutier cu o autospeciala de stingere cu apa si spuma si 2 ambulanțe (SMURD si SAJ).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MÂINE: Ioana Milculescu, concert la Alba Iulia în Spațiile Ryma. Solista trupei Subcarpați își lansează albumul de debut. Programul evenimentului

Bogdan Ilea

Publicat

în

MÂINE: Ioana Milculescu, concert la Alba Iulia în Spațiile Ryma. Solista trupei Subcarpați își lansează albumul de debut. Programul evenimentului Ioana Milculescu, solista trupei Subcrapați, va conerta mâine, 17 mai, în Spațiile Ryma, unde urmează să își lanseze albumul de debut. După spectacolul oferit de artistă, cunoscutul DJ Herodot urmează să continue distracția cu un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea