FOTO ȘTIREA TA. Accidentul de la Pianu-Localnic: „În curbă, vizibilitatea este redusă din cauza pomilor”

Accidentul rutier produs pe raza localității Pianu, marți dimineața, s-a produs după ce conducătorul unui autoturism a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu o altă mașină care circula regulamentar din sens opus.

Potrivit localnicilor, vizibilitatea în zonă este redusă din cauza pomilor de pe marginea drumului. Oamenii sunt revoltați că autoritățile competente nu iau măsuri pentru a curăța și tăia crengile care obturează vederea șoferilor.

Potrivit IPJ Alba, se pare ca un barbat in timp ce conducea un autoturism a pătruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu un auto care circula regulamentar.

Garda de Interventie Sebes a intervenit la locul accidentului rutier cu o autospeciala de stingere cu apa si spuma si 2 ambulanțe (SMURD si SAJ).

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

apoliticul 16 iulie 2019 at 13:46

Conduc des în zona și vina nu este a pomilor ci a șoferilor care taie curbă. De nenumărate ori a trebuit sa trag dreapta sa evit bizonii.
E adevărat ca ar trebui sa mai stea politia cu radarul mai ales la întrarea în localitate dinspre autostrada. Nimeni nu încetinește pina la prima intersecție.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...