Rămâi conectat

Sport

FOTO: Știința Bacău – Volei Alba Blaj 1-3, în Divizia A1 | Marți, un nou duel direct, în semifinalele Cupei CEV

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba Blaj a învins de Dragobete, la Bacău, în etapa a 15-a a Diviziei A1, pe Știința, scor 3-1 (25-15, 25-16, 19-25, 25-20), având maximum de puncte după 11 runde, în avanpremiera duble europene, din semifinalele Cupei CEV.

Vizitatoarele au dominat primele două seturi, conducând cu 2-0 (în al doilea, scor 20-6 la un moment dat), echipa lui Grapă a dat semne de revenire și a redus ecartul, însă Volei Alba Blaj a turat motoarele și a câștigat al 4-lea parțial, fără emoții cucerind toate punctele puse-n joc.

Cea mai bună jucătoare a fost Ioana Baciu – cu 22 de puncte, urmată de Sonja Newcombe – 18 puncte și Ana Lazarevic – 15 puncte, din tabăra adversă remarcându-se Slavina Koleva (fosta echipieră a Blajului) – cu 15 puncte.

Cele două echipe se vor înfrunta din nou marți, de la ora 17.00, tot în Moldova, în manșa tur a semifinalelor Cupei CEV (returul, în 5 martie, în Sala „Transilvania” din Sibiu), ambele jocuri transmise în direct pe Digi Sport.

De Dragobete, a fost primul episod al triplului duel Bacău-Blaj, meci contând pentru întrecerea internă, partida derby a rundei, între formații clasate pe podium.

Volei Alba Blaj: Lora Kitipova (5 puncte) – Nađa Ninković 6 p, Sonja Newcombe 18 p, Ana Lazarević 15 p, Nneka Onyejekwe/ cpt (9 p), Ioana Baciu (22 p) – Marina Vujović (libero); au mai jucat Mariya Karakasheva, – un punct, Maja Aleksic – un punct, Aleksandra Cirovic.

Foto: Costin Alexandrescu (sport.bacaul.ro)

[nggallery id=6787]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSM Unirea Alba Iulia – CSC Șelimbăr și CSU Alba Iulia – Unirea Ungheni, în Cupa României | În 14 august, dueluri cu divizionare secunde

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia – CSC Șelimbăr și CSU Alba Iulia – Unirea Ungheni, în Cupa României | În 14 august, dueluri cu divizionare secunde Cele două reprezentante ale Albei în turul al treilea al Cupei României au parte de dueluri de foc cu divizionare secunde, miercuri, 14 august, la ora 17.30. Pe „Cetate”, CSM […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea