Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Star Transmission și Asociaţia „Sprijiniţi Copiii” Alba Iulia le-au oferit micuților de la Centrul de zi „Sfânta Irina” din Blaj cadouri de Crăciun

Ziarul Unirea

Publicat

în

DSCN5865Copiii de la Centrul de zi „Sfânta Irina” din Blaj, împreună cu fraţii şi surorile lor mai mari sau mai mici, au primit cadouri de Crăciun din partea companiei Star Transmission. Cadourile au fost oferite prin grija Asociaţiei „Sprijiniţi Copiii” Alba Iulia, fiind personalizate pentru fetiţe şi băieţi dar şi în funcţie de vârstă. Copiii au găsit în pachete obiecte de îmbrăcăminte, dulciuri, jucării şi produse de îngrijire personală.

Mulţumim Star Transmission şi Asociaţiei „Sprijiniţi Copiii” pentru generozitatea de care dau dovadă în fiecare an în prejma sărbătorilor, fiind alături de beneficiarii noştri. Le mulţumim pe această cale tuturor colaboratorilor şi susţinătorilor noştri care au contribuit la buna funcţionare a centrului pe tot parcursul acestui an. Pentru că ne pregătim să întâmpinăm marea sărbătoare a naşterii Domnului le urăm Sărbători binecuvântate şi le dorim ca bunul Dumnezeu să-i aibă mereu în pază”, a spus părintele Vasile Seicean, coordonatorul Centrului de Zi pentru copii antepreşcolari „Sfânta Irina” din Blaj.

Centrul de zi „Sfânta Irina” din Blaj funcţionează de aproape trei ani în cadrul reţelei social-filantropice a Arhiepiscopiei Ortodoxe a Alba Iuliei fiind coordonat de Asociaţia Filantropia Ortodoxă Alba Iulia. Centrul vine în sprijinul părinţilor care locuiesc pe raza municipiului Blaj şi au o situaţie socio-economică dificilă sau se află în situaţii speciale, oferind o alternativă pentru îngrijirea şi educarea copiilor cu vârste cuprinse între 0 şi 3 ani.

Peste 40 de copii din Blaj beneficiază de serviciile acestui centru, aceştia având asigurate zilnic două mese principale şi două gustări, igienizare corespunzătoare, program de odihnă, activităţi educative cu caracter ludic, activităţi de socializare şi integrare, de recreere, evaluare psihologică periodică a dezvoltării cognitive şi intervenţie logopedică. De asemenea, părinţii primesc consiliere socială şi psihologică, informare, mediere în relaţiile cu serviciile sociale şi instruire în ceea ce priveşte educarea şi îngrijirea corespunzătoare a copilului mic.

[nggallery id=2804]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea