Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Spectacol oferit de cavalerii medievali din Tabăra Dragonilor de Transilvania şi Tabăra Bistriţa Medievală

Alexandra Mates

Publicat

în

Şanţurile Cetăţii din Alba Iulia s-au transformat astăzi în adevărate câmpuri de luptă. Cavalerii medievali au oferit celor prezenţi demonstraţii de mânuire a armelor şi i-au învăţat pe toţi cei care au fost interesaţi câteva din tainele luptelor de altă dată.

Începând cu ora 13:30, tabăra Dragonilor de Transilvania şi Tabăra Bistriţa Medievală au oferit un veritabil spectacol vizitatorilor. Prezentare arme, demonstraţii luptă, demonstraţii şarje de artilerie cu bombarde medievale au făcut parte din spectacolul Dragonilor de Transilvania. Tot aici vor mai avea loc în cele două zile de festival demonstraţii de artă culinară medievală.

În Tabăra Bistriţa Medievală, cei mici au fost la putere. Copiii au învăţat să mânuiască sabia şi scutul, iar mai apoi a fost pus în scenă spectacolul de teatru interactiv “Cetatea Neamțului” adaptare după George Coșbuc.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Echipamente IT pentru școala generală din Noșlac și alte două grădinițe din comună: Licitația de peste 300.000 de lei, lansată în SEAP

Ziarul Unirea

Publicat

în

Echipamente IT pentru școala generală din Noșlac și alte două grădinițe din comună: Licitația de peste 300.000 de lei, lansată în SEAP Primăria comunei Noșlac a lansat recent, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice o licitație pentru achiziție în cadrul proiectului „Furnizarea echipamentelor IT necesare pentru implementarea proiectului „Dotarea unităților de învățământ din comuna Noșlac”. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea