Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: Spectacol de excepție în prima zi a Festivalului Folk ”Zilele Tineretului” Cugir – ediția a IX-a

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În ciuda frigului și a vântului rece, care nu mai conteneau, aproape 600 de persoane s-au aflat  în fata scenei amplasate pe bulevardul ,,Alexandru Sahia” în prima seară a Festivalului Folk „Zilele Tineretului” la Cugir, manifestare ajunsă în acest an la cea de-a IX-a ediție. Evenimentul a fost susținut de trupele și soliștii genului folk – rock: Valentin Iloae, Trupa „Infinity”,”StarDust”,Vasile Palfi (și familia).

Folk Cugir13A venit rândul să urce pe scena festivalului cei doi invitați speciali ai serii: Vasile Mardare  – folkist,cantautor,fost membru al Cenaclurilor „Flacăra” și „Totuși iubirea”, acesta reușind să electrizeze publicul timp de mai bine de o oră cu piese mai noi dar și cu piese mai vechi, urmat într-un recital de excepție de cunoscutul interpret Andrei Păunescu și Trupa „Totuși”. el a cântat piese din repertoriul propriu dar și piese care au purtat semnătura tatălui său, regretatului poet, Adrian Păunescu.

Piesele sale: „Haide mamă, haide tată” – pe versurile lui Adrian Păunescu, „Iobag la patron, iobag la stat” sau „ Las-o să plece” s-au bucurat de un mare succes fiind aplaudate la scenă deschisă.

Recitalul artistului bucureștean s-a încheiat cu melodia „Doamne, ocrotește-i pe români” piesă interpreta alături  de valorosul său prieten și interpret, Vasile Mardare. (C.P.)

[nggallery id=2074]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Poliţiştii din Alba, la datorie de Floriile ortodoxe şi Paştele catolic 2024: Măsuri suplimentare și recomandări pentru siguranța cetățenilor

Bogdan Ilea

Publicat

în

Poliţiştii din Alba, la datorie de Floriile ortodoxe şi Paştele catolic 2024: Măsuri suplimentare și recomandări pentru siguranța cetățenilor Inspectoratul de Poliție Județean Alba a luat măsurile necesare pentru prevenirea evenimentelor negative și desfășurarea în liniște a manifestărilor prilejuite de Sărbătoarea Floriilor Ortodoxe. Vor fi suplimentate efectivele de siguranță publică și va fi asigurată prezența […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea