Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Șofer BĂUT din Alba, implicat într-un accident GRAV pe autostrada A1 Sibiu-Sebeș: Traficul este BLOCAT

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier GRAV a avut loc luni, în jurul orei 11.00, pe autostrada A1 Sibiu-Sebeș. O victimă de 70 de ani este în stop cardio-respirator.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

ISU Sibiu intervine de urgență pe A1 între localitățile Săliște și Apoldu de Jos la un accident rutier, în care sunt implicate două autovehicule. La fața locului au fost mobilizate două echipaje SMURD dintre care unul cu medic și o autospecială de stingere.

Echipajele au extras din autoturism un bărbat de 69 de ani, blocat în interior, inconștient în stop cardio-respirator. Bărbatul este transportat la UPU Sibiu.

La fața locului intervin și polițiștii Biroului Poliție Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva, la km. 274+200m, între Săliște și Apoldu de Jos, pe sensul Sibiu – Sebeș.

Din primele cercetări a rezultat că, pe fondul neatenției în conducere, șoferul unei autoutilitare conduse pe banda 1, un bărbat în vârstă de 37 de ani, din jud. Alba, a intrat în coliziune cu autoturismul condus în fața sa de către un bărbat în vârstă de 69 de ani, din jud. Hunedoara.

Impactul a dus la vătămarea corporală gravă a șoferului autoturismului.

Testarea alcoolscopică a șoferului autoutilitarei a indicat un rezultat de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Momentan, traficul este blocat total. Șoferii pot folosi ruta ocolitoare A1 – Săliște – DN 1.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Sute de persoane și mașini verificate joi, de polițiștii și jandarmii din Alba: Amenzi de peste 22.000 de lei și 4 permise reținute

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sute de persoane și mașini verificate joi, de polițiștii și jandarmii din Alba: Amenzi de peste 22.000 de lei și 4 permise reținute În ultimele 24 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea