Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Sindicaliștii de la spitalul din Cugir, în grevă japoneză

Ziarul Unirea

Publicat

în

cugir-greva-japonezaMai bine de un sfert din membrii de sindicat care desfășoară activitate la  Spitalul Orășenesc Cugir au purtat, miercuri, banderole inscripționate cu ”Grevă japoneză”.

Potrivit liderului de sindicat din cadrul unității cugirene de sănătate, Camela Costinaș, este prima acțiune înaintea grevei de avertisment programată pe data de 19 octombrie, dată la care se așteaptă o participare cu mult mai mare, iar activitatea va fi întreruptă timp de două ore.

Tot miercuri, reprezentanţii Federaţiei SANITAS au pichetat sediul Ministerului Sănătății, Parlamentul și s-au întâlnit  cu membrii Comisiei pentru Sănătate și Familie din cadrul Camerei Deputatilor. După cum se știe, pe 31 octombrie este anunțată greva generală, dată la care sindicaliștii greva-japoneza-cugirvor ieși în stradă cu revendicări prin care cer includerea în OUG nr. 20/2016 si nr. 43/2016 a tuturor categoriilor de personal omise: personalul TESA, personalul din asistenţa socială, unităţi medico-sociale, DSP-uri, creşe şi medicina şcolară.

Potrivit lui Marius Sepi, prim- vicepreședinte Federația SANITAS, în acest moment au fost strânse 35.000 de semnături de la colegii din țară, etapă pregătitoare pentru a declanșa greva generală programată pentru ultima zi a lunii octombrie. (C:P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia, printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România: Pe ce loc se situează

Ziarul Unirea

Publicat

în

Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia, printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România: Pe ce loc se situează Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia se situează printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România, fiind al 6-lea cel mai frumos parc dendrologic din țară. Luna aprilie este momentul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea