Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

FOTO| Simulare EVALUARE NAȚIONALĂ 2022, SUBIECTELE la matematică. Ce au avut de rezolvat elevii de clasa a VIII-a

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Simulare EVALUARE NAȚIONALĂ 2022, SUBIECTELE la matematică. Ce au avut de rezolvat elevii de clasa a VIII-a

Simularea examenului de evaluare națională 2022 la clasa a VIII-a  a continuat marți cu proba la matematică. Testările au rolul de a-i ajuta pe elevi să se familiarizeze cu structura examenului de evaluare națională. Notele obținute de elevi la probele de simulare nu vor fi trecute în catalog.

Vezi: Simulare EVALUARE NAȚIONALĂ 2022: SUBIECTELE și BAREMELE la Matematică, publicate pe Edu.ro

Accesul elevilor în săli a fost permis până la ora 8.30. Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise este de două ore – din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fiecărui elev.

CITEȘTE ȘI: SIMULARE Evaluare Națională 2022: Modele de SUBIECTE și BAREME la Matematică și Limba Română

Rezultatele obținute de elevi la simulare sunt analizate la nivelul fiecărei unități de învățământ în care acestea s-au desfășurat, prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri pentru îmbunătățirea performanțelor școlare.

Rezultatele obținute la simulare nu se contestă și nu se trec în catalog. Totuși, în situațiile excepționale în care se dorește consemnarea notelor în catalog, acest lucru se poate face în baza unei cereri scrise depuse de cei interesați.

Când se publică testele de antrenament pentru evaluarea națională 2022

Față de anul trecut, când testele de antrenament au fost publicate săptămânal, atât pentru bacalaureat, cât și pentru evaluarea națională, încă din luna februarie 2021 și apoi de două ori pe săptămână în luna mai, în 2022 vor fi publicate după afișarea rezultatelor la simulări, doar în intervalul 18 aprilie-30 mai, săptămânal.

Vezi și: Modele de SUBIECTE EVALUARE NAȚIONALĂ 2021

Excepție face data de 25 aprilie, care pică în vacanța de primăvară. Anunțul a fost făcut vineri de Federația Națională a Asociațiilor de Părinți din Preuniversitar. Deocamdată, discuția a vizat doar proba de limba română, a precizat președintele FNAP, Iulian Cristache.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea