FOTO| Serbare online pentru micuții clasei a 3 a C, de la Școala Gimnazială „Ion Agârbiceanu” Alba Iulia: Poezii, melodii populare și momente artistice

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Deși catalogul s-a strigat pentru ultima dată în acest an școlar online, elevii clasei a 3 a C, de la Școala Gimnazială „Ion Agârbiceanu” Alba Iulia au avut parte de o binemeritată serbare desfășurată tot online.

ELIT

Micuții elevi și-au aranjat camerele asemenea unei scene pregătite pentru serbare și au făcut afișe prin care și-au anunțat părinții despre desfășurarea acestui eveniment. Invitații au fost figurine de carton îmbrăcate în costume populare din diverse zone ale țării, care au primit numele celor pe care și i-ar fi dorit alături de ei
în această zi specială.

Copiii au cântat melodii populare, au spus poezii, iar la final echipa de teatru a școlii a prezentat două momente artistice care au adus în amintirea părinților vremurile când ascultau teatru radiofonic.

La final, toți și-au luat la revedere cu promisiunea de a se întâlni în toamnă veseli și cu poftă de muncă. Vacanta placuta tuturor!

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419