Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Scene de GROAZĂ într-o comună din Alba: Un bărbat surprins în timp ce își SPÂNZURA câinele, cu copilul de mână, în șoseaua principală

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Scene de GROAZĂ într-o comună din Alba: Un bărbat surprins în timp ce își SPÂNZURA câinele, cu copilul de mână, în șoseaua principală

Scene demne de filmele de groază au fost surprinse marți, 8 august, în comuna Daia Română din județul Alba. Un localnic a fost depistat în timp ce își spânzura câinele, chiar lângă șoseaua principală.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Incidentul șocant a fost surprins de o tânără din Vingard, care se întorcea acasă. Aceasta a zărit din mașină toată scena și a sărit imediat în ajutorul animalului.: ”Daia Romană să fie! Astăzi, în drum spre casă, spre Vingard, îmi apar în față 3 puiuți. Treceau strada. Când întorc capul, domnul își agăța de gât cățelușa. Mama puilor. După cum se vede în poze, era agățată de pom cu ață de baloți.

Am sărit imediat din mașina și am întrebat ce face cu cățelușa. Senin tare, liniștit cu copilul de mână, îmi răspunde că o spânzură”, a povestit pentru ziarulunirea.ro tânăra.

”O spânzura în drumul principal. Fără nici o jenă, reținere. Am cerut cățeii și pe mămică, i-am înghesuit în portbagaj și i-am dus direct la Andreea unde au avut un noroc incredibil. Puii sunt la noi, mămica la Andreea. Puii sunt plini de viermi, unul dintre ei având o rană la un ochii. Sperăm să îi putem salva ochiul”, a mai spus salvatoarea cățeilor.

De asemenea, aceasta a făcut și plângere la Poliția Animalelor și speră ca vinovatul să fie pedepsit conform legislației în vigoare: ”O să mă asigur că Domnul învață ca banii nu îți dau dreptul să omori!”.

Potrivit declarațiilor tinerei care a salvat câinii, a fost sunată de un reprezentant al primăriei comunei Daia Română, care i-ar fi spus că nu există nici o dovadă ca stăpânul câinelui ar fi vrut să îl omoare și că nu trebuia postat cazul pe rețelele de socializare.

Din fericire, toți puii vor ajunge în Germania, fiind deja adoptați de o femeie care a aflat despre ei în urma postărilor de pe Facebook.

Dacă doriți să ajutați, puteți dona în contul asociației care se ocupă de cățelușă și care în prezent are în grijă peste 70 de suflete:

Beneficiar: Asociatia Help 4 Strays

RO72BTRLEURCRT0557991901 (EUR)

RO25BTRLRONCRT0557991901 (RON)

* bt pay: 0757 388 209

* Revolut: 0757 388 209

* PayPal: [email protected]

Vă mulțumim pentru orice susținere!!”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu Un apel umanitar a fost lansat pentru familia Doncea, originară din Apuseni. Oamenii au rămas fără un acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu violent. Citește și: FOTO Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea